Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, Device su "kao na iglama" dok čekaju vesti o nekom novom projektu...

Pred Blizancima je pregršt obaveza, pravo je pitanje da li će uspeti da ih završe sve. Vage uživaju u flertu... A kakav ponedeljak je pred vama?

Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
.

OVAN

Velika podrška od onih sa kojima danas dolazite u kontakt, jer imate pravi pristup i ljudi prihvataju vaše ideje i vođstvo. Obratite pažnju – dan je savršen da upoznate osobu koja će vas osvojiti i šarmirati na prvi pogled. Do kraja dana moguće je da već ugovorite susret i sastanak sa njom.

BIK

Osećate da vam malo fali da napravite važan dogovor i usmerićete svoje snage na realizaciju. Neki neočekivan trošak će vam za kratko pokvariti raspoloženje. Ipak, u drugom delu dana, kada vam predstoji suset sa voljenom osobom, ponovo se vraćate u svoj optimistični fazon.

BLIZANCI

Danas vas čeka gomila obaveza i pitanje je kako ćete sve ovo izgurati. Nemojte dozvoliti sebi da se pogubite u moru onoga što morate završiti, i nemojte smetnuti sa uma susret sa voljenom osobom, jer vam to zaista može jako zameriti.

RAK

Niste dobili očekivanu podršku od strane kolega ili poslovnog saradnika, i jasno vam je da ćete veći deo tereta obaveza morati da preuzmete na sebe. Sve ovo će vas u velikoj meri iscrpeti i pitanje je da li ćete biti u dovoljno dobrom raspoloženju da se vidite sa emotivnim partnerom.

Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
.

LAV

Neke vesti su vas u priličnoj meri obradovale, a mogu se vezivati za poslovni, ali i za finansijski segment. Pojedinima ovo čak mogu biti novosti vezane za zaposlenje ili promenu ugovora o radu. Jako veliki poticaj u emotivnom segmentu, osećate privlačnost ka osobi koju ste tek upoznali.

DEVICA

Čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta, i osećate se kao na iglama. Ako ovo budete uspeli da „odradite“ možete se radovati i nekom povećanju priliva. Sitnije razmirice u odnosu sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku.

VAGA

Kratkotrajno razmimoilaženje ili nerazumevanje sa nadređenima sredinom dana. No, svesni ste da su vaše namere bile najbolje, pa se i nećete preterano opterećivati. Drago vam je što neko reaguje na vas i otvoreno vam to pokazuje. Uživate u flertovanju.

ŠKORPIJA

Nema potrebe da se ustručavate ili da budete nesigurni. Vaša inicijativa po nekim pitanjima je danas više nego dobrodošla i lako možete pokrenuti situaciju u željenom pravcu. Razgovor sa nekim ko vam je emotivno jako bitan. Osećate da se ovoj osobi sve više približavate.

Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
Ovnovima danas stiže podrška sa svih strana, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
.

STRELAC

Danas one promene koje pokušavate da pokrenete idu sporo, a sigurno je da se nećete na pravi način sporazumevati ni sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Previše ste umorni i iscrpljeni, pa će vam odgovarati da provedete mirno popodne sa partnerom. Bez mnogo priče.

JARAC

Teško je danas sporazumeti se sa nekim ljudima, ali to ne treba da vas obeshrabri. Vi nastavite onim tempom i na način koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe i želite da vam se posveti. Možda nećete moći da provedete zajedno onoliko vremena koliko vam je potrebno.

VODOLIJA

Savršen dan da završite sve ono što ste planirali od obaveza. Sve će vam lako ići od ruke, a i okolnosti su na vašoj strani, pa zgrabite priliku da neke teže stvari privedete kraju. Vrlo ste zadovoljni postignutim. Skladan odnos sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost novog poznanstva.

RIBE

Moraćete neke stvari bukvalno u hodu da promenite da biste uspeli da se uklopite sa drugima i završite posao ili obavezu koju ste isplanirali. Očekujete podršku od nekih ljudi, ali danas nećete moći da se oslonite na njih, već samo na sebe. Osećate se emotivno distancirano i povlačite se.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/