Za ovih ŠEST znakova Zodijaka mršavljenje je nemoguća misija! Ako imate kilograme viška, možda sada imate "alibi"?

Oni jednostavno ne znaju šta je umerenost u jelu, a ni dijeta.

foto: Depositphotos/Nomadsoul1
foto: Depositphotos/Nomadsoul1
.

Između dijete i prejedanja, ovih 6 horoskopskih znakova uvek biraju drugu opciju! Baš zato celog života muku muče sa kilažom. U mladosti im svi zavide kako puno jedu a ne goje se, ali kada pređu tridesetu, počinju veliki problemi s viškom kilograma!

Ovan

Strastveni Ovan uživa da ispunjava sebi sve želje, pa tako radi i kada je reč o hrani. Kad god nešto pođe po zlu, utehu pronalazii u hrani. Organizam mu je takav da za nekoliko dana može da nabaci nekoliko kilograma.

Bik

Bik obožava dobru hranu i nema meru u jelu, a kada im kažete da bi trebalo da malo smanje, ješće još više, iz čistog inata.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka često nemaju dovoljno snage da se nose sa svim problemima, pa se okreću radosti i uživanju, najčešće u hrani. Kad im to postane navika, počinju veliki problemi s kilažom.

Vaga

Kao rođeni hedonista, Vaga sasvim prirodno obožava hranu. Osobe u znaku Vage ne znaju šta je to umerenost.

Strelac

Strelac ne poznaje granice ni na jednom polju, pa je tako i sa hranom. Često ga mrzi da krene u akciju i nešto postigne već bira lenjost kao omiljenu "aktivnost", a hranu kao najboljeg prijatelja.

Ribe

Ovo je najdrepresivniji znak Zodijaka. Kada im se pričini da su ih svi napustili, iako je to najlešće samo zabluda, žure ka frižideru i počinju sa jedenjem u neogrančenim količinama.

Izvor: Stil