Device se danas ne mire sa ulogom posmatrača, Škorpijama sve ide mimo planova, i Vagama je situacija "komplikovana"

Neki znakovi će biti iznenađeni koliko su se događaji otrgli kontroli. Da li ste među njima ili ćete uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali?

Kao da nešto izmiče kontroli, foto: Depositphotos/nd3000
Kao da nešto izmiče kontroli, foto: Depositphotos/nd3000
.

OVAN

Vodite računa o tome da svojim rečima danas ne povredite druge, jer vam se to može vratiti kao bumerang. Ne kvarite odnose sa nekim osobama, pogotovo ako je emotivni partner u pitanju. Pokažite više toplote i tolerancije.

BIK

Shvatate da ste se preračunali i da ste potrošili više od onoga što ste planirali. Blaga zabrinutost što se finansijskog segmenta tiče jer ste svesni da vam predstoji jedna obaveza koju morate pokriti. Nećete se složiti u nekim važnim pitanjima sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Ne možete da se uzdržite da ne prokomentarišete neke stvari kod emotivnog partnera, iako ste svesni da bi to moglo izazvati raspravu. Dan je kao stvoren za prepucavanja i besmislene rasprave, umesto toga bolje izađite ili prošetajte negde zajedno.

RAK

Očekivali ste da ćete provesti jedan miran i opušten dan, ali ste sebi uspeli da nabacite obaveze sa kojima nikako ne možete da izađete na kraj. Žestoko sumnjate u neke partnerove reči i objašnjenja i namerno ćete ga provocirati da biste otkrili istinu.

.

LAV

Napeta situacija u porodičnom domu. Između vas i voljene osobe ili bračnog partnera danas vlada dosta neugodna situacija. Ovo može biti isprovocirano rečima ili postupcima neke treće osobe koja se umešala u vaš odnos. Potrudite se da budete smireni i da rešite situaciju hladne glave.

DEVICA

Uznemiravaju vas situacije i rasprave u kojima vi niste lično uključeni, ali ne želite da ostanete samo posmatrač. Moguće je da je ovo vezano za polje porodice. Trudićete se da strane učesnice dođu do kompromisa, koliko god da je to u vašoj moći.

VAGA

Ako danas planirate neki susret ili kraći put, odmah ću vam reći da će vam za to trebati živci kao konopci. Ništa neće funkcionisati onako kako ste vi to isplanirali, moguće su neugodnosti, neočekivane promene, čak i tenzija i rasprave. Moguće je da ćete za dosta toga biti krivi baš vi.

ŠKORPIJA

Slobodno se oprostite od svojih planova, jer od tog posla danas nema ništa. Izgleda mi da će se sve dešavati u potpunosti suprotno od vaših očekivanja i namera. Doduše, tu može biti i nečeg pozitivnog – voljena osoba vas može iznenaditi na prijatan način.

.

STRELAC

Pripadnici vašeg znaka će danas imati problema zbog nerazumevanja sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe, možete porošiti dosta novca na nešto, za šta ćete tek kasnije skopčati da vam ne odgovara. I sa emotivnim partnerom mogućnosti rasprava.

JARAC

Umesto da se odmarate i opustite, vi ste se bacili na neke poslove i posliće u kući i oko nje. Kao da morate da budete zatrpani poslom da ne biste razmišljali o nekim emotivnim situacijama koje vam prilično smetaju. Moguće je da ste ljubomorni i razmišljate o postupcima voljene osobe.

VODOLIJA

Nećete danas moći da uklopite neke situacije, i bojim se da ćete morati da odredite šta su vam prioriteti. Vše prisustvo je neophodno na više strana i smetaće vam što drugi ljudi nemaju razumevanja za to što ne možete da im posvetite dovoljno vremena.

RIBE

Potreba da se osamite ili da budete u krugu najbliže porodice ili nekih dragih osoba. Međutim, teško je da ćete uspeti u svojim namerama, jer se morate pojaviti na nekom okupljanju ili društvenoj aktivnosti. Moguće je da ćete danas imati premalo vremena za voljenu osobu.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/