VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021: Detaljna prognoza za posao, novac, zdravlje, ljubav i porodicu, za SVE ZNAKOVE! (2. DEO)

Zbog svega što se u njoj dogodilo, mnogi jedva čekaju da isprate 2020. godinu i požele dobrodošlicu narednoj 2021. Sada vam otkrivamo koliko će ona biti bolja i po čemu - predstavljamo vam detaljan godišnji horoskop za narednu 2021. godinu!

foto: kapustin_igor, Depositphotos
foto: kapustin_igor, Depositphotos
.

Astrolozi otkrivaju šta svaki od 12 znakova horoskopa čeka na polju karijere, novca, ljubavi, porodice i zdravlja.

Pronađite svoj znak i saznajte šta vam predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu!

Ako ste propustili horoskop za prva četiri znaka zodijaka, pročitajte SADA!

Lav - Ove godine Lavovi moraju da rade na tome da dovedu u ravnotežu društveni i poslovni život, što bi moglo da im poboljša finansije.

Lava čeka naporan rad u 2021. godini. Veoma je važno da nađe dobar balans između poslovnog i društvenog života, jer će u tome biti ključ uspeha.

Ljubavni život

Ako ste u ozbiljnoj vezi, brak je ono što vas čeka u 2021. godini. Ako je tako, najbolje bi bilo da venčanje planirate negde između aprila i septembra. Venera će za to vreme proći kroz razne znakove, dok će u Lavu biti veći deo jula.

Sve dok budete radili na poboljšanju komunikacije tokom 2021. godine, vaš ljubavni život neće biti u krizi. Ponekad morate da se stavite u kožu partnera, kako biste uvideli gde grešite i kako biste sačuvali vezu.

Ako ste u braku, velike su šanse za trudnoću u 2021. godini.

Karijera

Ove godine imaćete jedan miran i harmoničan odnos sa kolegama. To će olakšati vaš posao, ali i pomoći vam da poboljšate finansije.

Međutim, to što ćete vi biti voljni harmoniji sa kolegama, ne znači da će i oni uvek biti spremni da se slažu sa vama. Poslednje nedelje januara, može da dođe do stresnih situacija.Taj stres koji tada budete osećali, može da se odrazi i na vaš odnos sa kolektivom. Pokušajte da budete mirni te poslednje nedelje januara, kako ne biste bili tema podsmeha cele godine.

Novac

Tokom cele godine imaćete uspone i padove u finansijama. April će biti najsrećnije vreme za vaše finansije, jer u tom periodu Venera, Merkur i Sunce ulaze u Bik. Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vest za vaše finansije. U to vreme možda i otkrijete novi izvor prihoda.

Ali, od kraja aprila pa sve do septembra verovatno ćete morati da potrošite više novca nego obično. Novac će uglavnom da ode na mnoge sitnice, a ponajviše za održavanje domaćinstva. Ušteda u tom periodu ne dolazi u obzir.

Posle septembra, bacite se na štednju koliko god možete. Vreme posle septembra će biti povoljno za berzanska ulaganja, međutim vi ipak štedite umesto da ulažete.

Porodica

2021. godine će Lavovima doneti harmoniju u porodičnim odnosima. Odlično ćete se slagati sa decom, braćom i sestrama i mlađom rodbinom. Ovi članovi porodice služiće vam kao veliko nadahnuće u 2021. godini. Oni će vam pomoći da postignete uspeh.

Zdravlje

Možda ćete se suočiti sa zdravstvenim poteškoćama početkom godine. Pokušajte da kanališete svoj stres, pa će to i poboljšati vaše zdravlje. Ljudi koji pate od dijabetesa treba da budu posebno oprezni tokom 2021. godine. Ako osetite neke zdravstvene poteškoće, javite se lekaru obavezno. Moguće je da ćete imati problem sa zaraznim bolestima.

Izvor: Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Devicu.

foto: kapustin_igor, Depositphotos
foto: kapustin_igor, Depositphotos
.

Devica - Devica će 2021. godine doživeti brojne promene. 

Devica će osetiti promene u društvenom životu, ali i na polju učenja.

Ljubav

Neptun će ove godine duboko uticati na vaše veze - posebno kada su veze jedan na jedna u pitanju. Ove godine će se vaš partner oslanjati više na vas. Budite podrška, ali ne dozvolite da vas partner koristi. Skinite ružičaste naočare i svog partnera pogledajte onakvim kakav je zaista. Tek nakon toga odlučite da li ćete ga ostaviti u svom životu ili ne.

Karijera

Posla će biti na pretek, pa ćete morati da preuzmete i veće odgovornosti. Kako ne biste postali preopterećeni, naučite kako da delegirate zadatke drugima. Nemojte da se plašite da tražite pomoć. Timski rad će vas spasiti u 2021. godini.

Novac

2021. godina će biti dobra godina za vaše finansije. Bilo bi dobro da ove godine ulažete u nekretnine. Iako ćete se fizički i mentalno mnogo angažovati da biste zaradili, vredeće svaki dinar!

Od januara 2021. godine, do novembra 2022. godine - vaše finansije će biti stabilne. Bilo bi dobro da za ovo vreme štedite.

Porodica

Vaši porodični odnosi će doživeti preporod. Veze sa decom, braćom i sestrama će se promeniti na bolje. Ako ste u romantičnoj vezi, verovatno ćete dobiti dete ove godine.

Zdravlje

Ovo će biti dobra godina za mentalno i fizičko zdravlje. Morate da provodite više vremena na otvorenom. Kako biste poboljšali inteligenciju, učite kad godi stignete i šta god stignete.

Izvor: Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Vagu.

foto: kapustin_igor, Depositphotos
foto: kapustin_igor, Depositphotos
.

Vaga - Samo pozitivne promene čekaju Vagu u 2021. godini.

Ove godine ćete morati da se oslonite na svoje veze, bilo one romantične ili platonske, kako biste pregurali godinu. Verovatno ćete obnoviti prijateljstva sa starim prijateljima, ali ćete se isto tako vratiti i starim hobijima. Sjajna godina da učite iz prošlosti i gradite budućnost.

Ljubavni život

U januaru će Venera biti u Jarcu, zbog čega će oslabiti vaša ljubav prema partneru, ali i strast. U skladu s tim, zavisnosti sa kojim ste znakom u vezi: to može da oslabi ili ojača vašu vezu. Horoskop vas savetuje da osluškujete partnera i ponašate se u skladu sa tim. Veza ili brak mogu da budu na klimavim nogama.

Karijera

Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom što može biti veoma nezgodno. Verovatno ćete biti mnogo zauzeti ove godine, posebno od marta do jula. Pokušajte da ostanete profesionalini. Moguća su putovanja i mogućnosti da upoznate nove ljude.

Novac

Morate da odolite troškarenju. Samo to može da spasi vaše finansije. Biće vam mnogo teško da uštedite, i to nije zbog toga što imate manje novca, nego što ćete hteti više da trošite. Pokušajte da utišate vašu potrebu da potrošite celu platu.

Porodica

Uran veći deo 2021. godine predvodi u Ovnu, što će prouzrokovati dramatične promene u porodičnom životu. Ove promene će imati veze sa vašim roditeljima. Očekujte promene u dinamici vaše porodice. Možda ćete morati da se brinete o roditeljima par meseci, ali ništa duže od toga.

Sa ostalim članovima porodice imaćete lep odnos, a verovatno ćete roditi i bebu u 2021. godini.

Zdravlje

2021. godina će biti godina zdravlja. To je godina kada ćete značajno poboljšati svoje zdravstveno stanje. Pokušajte da se ne forsirate previše. Izbegavajte lude trodnevne dijete. Pokušajte da ostanete u formi na zdrav način, nikako dijetama.

Izvor: Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Škorpiju.

foto: kapustin_igor, Depositphotos
foto: kapustin_igor, Depositphotos
.

Škorpija - Očekujte napredak na poslu i veću zaradu.

Iako će Škorpijama to teško pasti, astrolozi savetuju više diskrecije. Poznato je da rođeni u ovom znaku vole da se pohvale svojim ljubavnim dostignućima i finansijama, ali 2021. je potrebno da neke stvari zadrže i za sebe. Ove godine živite umerenije i to će vas dovesti do uspeha.

Ljubav

Astrolozi predviđaju velike promene na polju ljubavi tokom 2021. godine. Ako ste u srećnoj vezi, možda je vreme da napravite sledeći korak i upustite se u bračne vode. Period između sredine aprila i prve nedelje maja je najbolji za krupne odluke.

Za one koji osećaju već duže vreme trzavice u vezi, 2021. godina će biti prelomna godina. Ili ćete poraditi na problemima koje imate sa partnerom ili ćete se zauvek razići. Do kraja jeseni biće vam kristalo jasno šta trebate da radite.

Karijera

Nikako ne započinjite partnerske poslove, jer ćete imati više štete neg koristi. Ukoliko samostalno započnete neki posao imaćete mnogo više uspeha.

Od januara do marta, zatim od sredine jula do novembra, Jupiter će biti u Škorpiji. Ovo će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mestu. Imaćete priliku da sami birate koje poslove želite da radite, zvezde će vam biti naklonjene, pa će i vaš trud biti adekvatno nagrađen.

Novac

Posao će vam biti na prvom mestu ove godine. Iako će vas to možda opterećivati, na kraju će se i isplatiti. Biće prilike za velike bonuse i priliv novca na koji niste računali.

Nakon što se sredinom jula završi retrogradni hod Jupitera, iskoristite deo stečenog novca za ulaganje u biznis koji dugo želite da pokrenete ili ispunite neki san o kojem dugo sanjate. Zaslužili ste.

Porodica

Kao što smo rekli, ove godine ćete biti preokupirani poslom, pa će zbog toga porodica trpeti. Potrebno je da razgraničite ove dve stvari. Kada ste u kući, trudite se da ne pričate o poslu i da poslovne obaveze ne rešavate u svom domu. Trudite se da se što više posvetite porodici i pronađete vremena za nju.

Zdravlje

Najbolje je da ove godine dodatno usredsredite na svoje zdravstveno stanje. To uključuje i vaše mentalno i fizičko zdravlje. Tokom retrogradnog hoda Merkura osetićete se malaksalo i neraspoloženo, pa je potrebno da pronađete neki vid rekreacije koji će vas usrećiti.

Izvor: Stil/SunSigns