VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021: Detaljna prognoza za posao, novac, zdravlje, ljubav i porodicu, za SVE ZNAKOVE! (1. DEO)

Ovan i Blizanci moraju dobro da porade na svojim vezama ako misle da uspeju, dok će Vage i Ribe uživati u brojnim lepim promenama.

foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
.

Zbog svega što se u njoj dogodilo, mnogi jedva čekaju da isprate 2020. godinu i požele dobrodošlicu narednoj 2021. Sada vam otkrivamo koliko će ona biti bolja i po čemu - predstavljamo vam detaljan godišnji horoskop za narednu 2021. godinu!

Astrolozi otkrivaju šta svaki od 12 znakova horoskopa čeka na polju karijere, novca, ljubavi, porodice i zdravlja.

Pronađite svoj znak i saznajte šta vam predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu!

Ovan - Pazite na ljubavne odnose u prvoj polovini godine, a obratite pažnju i na zdravlje, naročito mentalno.

Godišnji horoskop za 2021. godinu za Ovna predviđa puno promena, i to na bolje. Jupiter, Uran, Mars i Pluton imaju ogroman uticaj na život Ovnova, a najviše će biti izraženi tokom prolećne ravnodnevice i zimske kratkodnevice. Odluke koje budete doneli u ovim periodima definisaće čitavu godinu za vas.

Ljubav

Godina počinje sa Venerom u Jarcu, koja će zadržati taj položaj sve do marta. Tokom ovo perioda, komunikacija sa partnerom biće odlična, a veza potpuno harmonična. Ako ste slobodni, velike su šanse da baš u ovom periodu upoznate srodnu dušu.

Ako ste u vezi ili braku, do juna može doći do problema usled nedostatka komunikacije ili čeženje za nekom novom strašću. Bićete raspoloženiji za svađu više nego ikada. Ako ne budete sposobni da napravite kompromis i razgovarate o problemima, vašoj vezi ili braku može doći kraj.

Bilo da ste u vezi ili slobodni, tokom jula i ostatka godine ćete biti veoma strastveni, naročito kada Jupiter uđe u Lava. Zbog toga ćete biti i romantičniji. Šanse da slobodni Ovnovi u ovom periodu pronađu partnera, a zauzeti poboljšaju svoju vezu veoma su visoke. Ipak, pripazite na tu svoju pojačanu strast - može vas naterati na preljubu.

Posao

Venera u Jarcu osim na ljubavne odnose utiče i na komunikaciju na poslu. To znači da ćete se odlično snaći na timskim projektima. Odlično ćete se slagati sa kolegama i šefovima početkom godine. Ako ćete dobijati povišicu, to će biti najverovatnije u januaru ili februaru.

Sve do jula ćete imati mnogo obaveza, ali bićete produktivniji nego ikada u prvoj polovini godine, pa vam ništa neće tako teško pasti. Vodite računa da se redovono opuštate, jer ćete inačee biti pod velikim stresom, što može da ostavi brojne posledice.

Novac

Kada Jupiter uđe u Lava sredinom jula, finansije će se promeniti. Na bolje ili na gore, zavisi od vaših dela i ulaganja. Iskoristite svoj talenat kao svoju prednost tokom 2021. Ovo može biti godina kada će vam vaši hobiji donositi veliku zaradu. Ovo je dobar period za investiranje u nekretnine.

Porodica

Jupiter će imati snažan uticaj i na porodični život. Bićete veseli i razigrani, narčito ako imate malu decu ili mlađe rođake. Ipak, sve to ne znači da je ova godina povoljna za proširenje porodice.

Bićete nesebični i želećete da svaki slobodan trenutak provedete sa svojom porodicom. Uradićete sve što možete za svoje najdraže. Ove godine sitnice čine veliku razliku i zato učinite sve što možete da pomognete voljenima.

Zdravlje

Ove godine veoma je važno da povedete računa o mentalnom zdravlju, predviša godišnji horoskop za 2021. Pronađite neke aktivnosti koje vas opuštaju i snižavaju nivo stresa, a to će uticati i na vaše kompletno zdravlje.

Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Bika.

foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
.

Bik - Godina velikih promene je pred vama!

2021. će biti godina promena i novih mogućnosti. Tvrdoglavom Biku ovo može teško pasti, ali će se u okruženju naći ljudi koji će im pomoći da lakše prebrode izalazak iz zone komfora. Rizikujte ove godine, isplatiće se.

Ljubav

Na polju ljubavi neće biti velikih i značajnijih promena, kažu astrolozi. Međutim, ovo ne mora da znači da je to nužno loše. Ako ste slobodni, verovatno će tako ostati i tokom čitave 2021. godine. To znači da nećete uploviti u neku stabilnu ljubavnu vezu, ali prolaznih avantura će biti.

Oni koji su u vezi će ostati i tokom naredne godine. Veza će ići u istom smeru kao i do sad. Ukoliko ste se sa partnerom savršeno slagali, tako će biti i u budućnosti. Ukoliko ste imali trzavice, spremite se na turbulentan period.

Posao

Od početka godine do kraja jula Mars će biti u Vagi. To znači da ćete na poslu biti mnogo zauzetiji nego što je to uobičajeno. Međutim, ovaj astro period, takođe podrazumeva da ćete biti adekvatno i nagrađeni za svoj trud. Bićete puni pozitivne energije i ništa vam ne će teško pasti. Tokom ovog perioda verovatno ćete se suočiti i sa važnim poslovnim odlukama koje zahtevaju mnogo razmišljanja, ali i rezultiraju napretkom u karijeri.

Novac

Bilo bi dobro da deo novca date u dobrotvorne svrhe. Pošto ćete više raditi, imaćete i više novca. Iskoristite deo ovog dodatnog priliva za pomoć drugima u vašoj zajednici.

Porodica

Ako imate braću i sestre, 2021. je sjajna godina da se ponovo povežete sa njima ili provedete više vremena zajedno. Vreme je i da se povežete da rodbinom i obnovite prekinute konakte.

Postoji velika verovatnoća za proširenje porodice. Mnogi Bikovi će uploviti u bračne vode ili saznati da će dobiti prinovu.

Zdravlje

Mars koji će se naći u znaku Vage od početka meseca do kraja jula će loše uticati na vaše mentalno zdravlje. Prvi deo 2021. godine će biti stresan, ali nakon toga sledi povoljniji period. Drugi deo godine će biti ispunjen pozitivnom energijom. Do jula je moguće da ćete imati neke manje zdravstvene probleme, ali ništa oko čega biste trebali preterano da brinete.

Izvor: Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Blizance.

foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
.

Blizanci - Posvetite pažnju intimnosti, radite na tome da postane bolja i veza će biti potpuno harmonična.

Male promene dolaze u život Blizanaca na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2021.godinu, pogotovo na društvenom i polju novca. Sa uticajem Jupitera, Neptuna i Plutona, ove godine bićete mnogo harizmatičniji i mnogo kreativniji nego inače.

Ljubav

Emotivne veze postaju dublje nego što su ikada bile. Ako ste slobodni, to znači da postoji šansa da ljubav pronađete u jednom od bliskih prijatelja. Ako ste u vezi ili braku, stvari će biti još bolje nego što su ikada bile. Posvetite pažnju intimnosti, radite na tome da postane bolja i veza će biti potpuno harmonična.

Posao

Kasnije tokom godine, od oktobra, na poslu će biti stresno. Moraćete da radite mnogo više i napornije nego što ste navikli do sada. Kolege će vas smatrati napornim, pa će se i odnosi koji su bili dobri sada pokvariti. Pokušajte da ostanete mirni, sve će doći na svoje krajem godine, a vi ćete iz ovih situacija naučiti nove veštine prevazilaženja konflikata.

Novac

Ova godina je za vas posebno dobra na polju finansija. Venera će biti u Jarcu od početka godine pa sve do maja, i to je idealno vreme za odluke na polju novca, pogotovo one koje uključuju prodaju imovine. Važno je da pažljivo brinete o finansijama i da ne dozvolite da vam se bilo ko meša u to, čak ni porodica. Ovo nije dobra godina za podizanje kredita i bilo kakva zaduživanja.

Porodica

Mars će biti u Vagi u prvoj polovini 2021, i to je odličan period da popravite odnose, naročito sa decom i mlađim članovima porodice. Odličan je period i za planiranje trudnoće.

Zdravlje

Jupiter ima veliki uticaj na vaš znak ove godine, i donosi vam i fizički i mentalni rast i boljitak. Dokle god budete vežbali i pazili šta jedete, celokupno zdravlje biće u najboljem redu.

Izvor: Stil/SunSigns

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za 2021. za Raka.

foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
foto: Depositphotos, Author juliaisaeva
.

Rak - Prognoze za ljubav, posao, novac, porodicu i zdravlje za godinu pred nama.

Velike promene su na vidiku za sve Rakove, predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu!

Osobe rođene u znaku Raka često se osećaju anksiozno kada su u pitanju promene, ali kada prođe neko vreme i naviknu, sve bude u redu. Zato uvek imajte na umu da promene nisu uvek negativna stvar. Zvezde su Rakovima pripremile sjajne stvari u 2021. godini, ali samo ako budete otvoreni za nove prilike!

Ljubav

Godina počinje i završava se sa Venerom u Jarcu, a to znači da imate priliku da unapredite svoju vezu ili, ako ste sami, da započnete novu, odličnu i harmoničnu. Ako ste do sada imali problema sa partnerom, sve će se u 2021. rešiti. Ako vam je u vezi ili braku već lepo, možete da računate na još veću sreću i harmoniju.

Posao

Saturn i Jupiter poigraće se sa vašom kreativnošću ove godine. Ako imate posao koji uključuje kreativnost, pravi ste srećnik - sve će postati mnogo lakše, sve dok ste disciplinovani. Ako vam je posao monoton, verovatno ćete biti pod većim stresom nego što ste navikli. Projekti će trajati predugo, ako ne nađete način da ih učinite zanimljivijim. Unesite malo zabave u posao i sve će ići mnogo lakše.

Novac

Od jula do decembra Jupiter će biti u Vodoliji, a to je sjajan period da se fokusirate na svoje talente koji mogu da donesu zaradu. Da biste popravili finansijsku situaciju, moraćete da izađete iz zone komfora i smislite nešto sasvim novo.

Porodica

Od početka godine pa sve do jula, porodični odnosi biće harmonični. Zbog toga ćete želeti da provodite sve više vremena kod kuće. Zajedno sa članovima porodice smišljaćete zajedničke projekte u kojima ćete svi uživati. Ovo je savršen period da sticanje najlepših uspomena.

Zdravlje

Ovo je savršen period da se fokusirate da duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ima jak uticaj na vas tokom cele 2021. godine i ohrabruje vas da poradite na duhovnosti. Pronađite vremena da radite stvari koje obogaćuju vaš duh, čak iako to nisu aktivnosti izrazito spiritualne prirode. Slušajte svoju intuiciju i sigurno nećete pogrešiti.

Sutra vas očekuje nastavaK VELIKOG GODIŠNJEG HOROSKOPA!

Izvor: Stil/SunSigns