NON-STOP SE ZALJUBLJUJU: Ovih PET horoskopskih znakova su stalno zaljubljeni...

"Zaljubim se pet-šest puta u roku od tri minuta...", pevali su nekada članovi gupe Riblja Čorba, a ovaj čuveni stih posebno govori o ovih pet horoskopskih znakova!

foto: Depositphotos/Syda_Productions
foto: Depositphotos/Syda_Productions
.

Naime, oni su nepopravljivi romantici i uvek su zaljubljeni. Brzo se zaljube, ali, nažalost, a neki od njih brzo i odljube...

Bik

Bikovi su pravi romantici. Vole sve u vezi s ljubavlju i daće nekome svoje srce u sekundi. Ljudi ih lako impresioniraju, a oni ne čekaju da krenu u "napad".

Blizanci

Blizanci su izuzetno društveni. Oni komuniciraju sa svima i uvek su otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Zbog toga na svakodnevnoj bazi pronalaze materijal za simpatiju.

Rak

Oni će se zaljubiti do ušiju, ali to nikada neće otkriti svojoj simpatiji. I tako iz dana u dan...

Škorpija

Oni su uvek na "tržištu". Neće ni trepnuti pre nego što nekome otkriju da su zaljubljeni, ali isto tako neće ni trepnuti pre nego što ih odbace i krenu prema novoj "žrtvi", prenosi hrvatski Indeks.

Ribe

Ribe su nepopravljive kad je u pitanju ljubav. One stalno zamišljaju romantične scenarije u glavi te maštaju o svojoj simpatiji. Žive u svetu mašte i ne mogu da žive a da nisu zaljubljene u nekog.