Device su ove subote raspoložene samo za lagane teme, Bikovi flertuju, Ovnovi muče partnera impulsivnošću

Bikovi su zainteresovani za flertovanje koje ih može odvesti u avanturu. Kakva je vaša emotivna priča iz astro ugla?

Samo &stvari lagane&, foto: Depositphotos/racorn
Samo "stvari lagane", foto: Depositphotos/racorn
.

OVAN

Neko vas danas u poslovnom segmentu nervira svojim ponašanjem, jer stalno preispituje vaše odluke. Niste najstrpljiviji, pa je više nego verovatno da ćete odreagovati. U emotivnom segmentu bićete takođe impulsivni i nespremni za kompromis sa partnerom.

BIK

Opet ste počeli da gubite poverenje u sebe i u svoje postupke. Da biste uspeli u nekim dogovorima potrebno je da pokažete više samopouzdanja. Komunikacija sa nekim ko vam je vrlo privlačan može vas jako brzo uvesti u flert, pa i avanturu.

BLIZANCI

Potrebno je mnogo više usklađivanja sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt, ako imate nameru da ostvarite ono što ste planirali. Previše insistirate na samo svojim ciljevima, a druga mišljenja zanemarujete. Ovo će vam danas smetati i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Stresan dan pred vama, previše ste malo vremena ostavili sebi za završetak nekih obaveza i ubrzo ćete uvideti da je malo verovatno da ćete stići sve. U odnosu sa partnerom potrebno je da se opustite i zaboravite neke njegove prošle propuste. Ne kvarite situaciju.

.

LAV

Vi biste na jednu stranu, posao vas vuče na drugu. Prilično je teško da ćete uspeti da uskladite svoje obaveze sa svojim privatnim planovima. Neke stvari ćete morati definitivno da otkažete, ili susret sa poslovnim saradnikom ili sa voljenom osobom.

DEVICA

S obzirom da ste bili dosta hladne glave u prethodnim danima, kada je bila i najveća gužva, nije mi jasno to ste se danas unervozili kada nemate mnogo posla pred sobom. Moguće je da su vas neke stvari „stigle“. Ne želite ozbiljne razgovore sa voljenom osobom, samo lagane i opuštene teme.

VAGA

Ako računate da vam neko danas pritekne u pomoć , to slobodno otpišite. Kolege će vas ostaviti na cedilu, pa se snalazite kako znate i umete. Doduše, i vama je više stalo do susreta sa simpatijom nego do posla. A sigurno je da će tog čuvenog susreta i biti danas.

ŠKORPIJA

Imate više nego dobru komunikaciju sa šefovima, ali i sa svim osobama koje su vam poslovno bitne. Podrška za vaše planove naglašena, pa iskoristite ovu situaciju što pre. Dan za neobavezne susrete, za avanturu. Za emotivne veze dosta slab trenutak, mada trud postoji sa vaše strane.

.

STRELAC

Saslušajte danas šta vam drugi preporučuju i govore, jer imaju dosta korisne savete ili informacije za vas. Neko se može postaviti prijateljski u, za vas neprijatnoj situaciji. Dogovor za susret sa prijateljima koje niste odavno videli baciće u zasenak ono što ste ugovorili sa voljenom osobom.

JARAC

Moguće je da će više kolega danas potražiti vaš savet ili insistirati da vi budete organizator poslovnih obaveza ili projekta. Malo naporan dan, ali ćete biti zadovoljni sobom. Veliko raspoloženje jer je pred vama dogovoreni susret sa nekim ko vam je odavno zanimljiv.

VODOLIJA

Danas ste u odličnom raspoloženju, mada vam poslovne obaveze neće biti interesantne. Radije ćete se okrenuti komunikaciji sa kolegama i dizati atmosferu u radnom okruženju. Smatrate da je bitnije ono što vi želite od onoga što partner hoće.

RIBE

Toliko vas posla čeka danas da vam prosto nije jasno kako ćete sve uspeti da završite. Manje panike, više organizacije i sve će doći na svoje mesto. Ipak, bićete prilično iscrpljeni dnevnim događajima i moguće je da nećete imati snage za susret sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com