Astro

Nedostaje im partnerka pa Rak pati, Ovan puca od ljubomore, Lav "razbija glavu" pitanjima

Svaki znak na sebi svojstven način pokazuje da mu partnerka nedostaje.

06.05.2021. - 20:00h

Lav

To je obično muškarac kojem je pažnja partnerke potrebna u svakom trenutku.

Lav pokazuje da mu nedostajete nagoveštavajući želju za vašom pažnjom i to verovatno neće da uradi previše suptilno.

Ako vas pita zašto ceo dan niste odgovorili na njegove poruke ili zašto mu niste uzvratili telefonski poziv, to je znak da mu nedostajete. Zapravo, verovatno ceo dan razbija glavu pitajući se da li i on vama nedostaje.

Devica

Iako je muškarcu Devici prijatno u vašem društvu, on zna da se ponekad bude malo stidi. Pokazivanje toga koliko mu nedostajete za njega zna da bude teško - razmišlja o tome, ali kao da ima neku kočnicu u sebi kada te emocije treba da pokaže ili izgovori: "Nedostaješ mi".

Ako želite da znate da li nedostajete muškarcu Devici, prvo morate da preuzmete inicijativu i priznate mu to vi sami. Možda neće imati dovoljno samopouzdanja da potom i on sam to izgovori, ali definitivno će to uraditi.

Vaga


Vaga je vrlo društven tip muškarca koji ne može da podnese da bude sam, pa mu verovatno nedostajete čak i više nego što on nedostaje vama.

Sjajna stvar kod muškarca Vage je što ceni iskrenost, istinu i poštenje. Znači, ako mu nedostajete, budite bez brige da će vam to reći i pokazati bez imalo oklevanja.

On nije tip koji ulepšava istinu i važna mu je iskrenost i otvorenost u osećanjima. Ukoliko vam muškarac Vaga nedostaje, trebalo bi da budete iskreni i kažete mu. Ceniće to više nego što mislite.

Škorpija

Jedna od najistaknutijih osobina muškarca Škorpije je njegova strast. Strastveni potezi su za njega najbolji način da izrazi svoje osećaje.

Ipak, on je vrlo tajnovita osoba, pa ako mu nedostajete verovatno to neće priznati, ali svoju strast neće moći da sakrije pa ćete moći to sami da zaključite po njegovom ponašanju.

Takođe, ako i dalje želi da uradi sve i svašta za vas, budite sigurni da mu nedostajete.