Osetljivi, hiroviti, skloni ispadima: Ovo su najnestabilniji znaci horoskopa!

Svi se ponekad osećamo neraspoloženo, ali kod nekih ljudi promene raspoloženja toliko su izražene da ih možemo okarakterisati kao emotivno nestabilne

Ilustracija, foto: fizkes/Shutterstock
Ilustracija, foto: fizkes/Shutterstock
.

Rak

Rakovi su toliko osetljivi da se često uvrede i za najmanju sitnicu. Ujutro mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namerno, piše Index.hr.

Jednostavno ne shvataju stvari na isti način kao i drugi horoskopski znakovi. Odlični su prijatelji i jako brižni pa je stoga potrebno provesti neko vreme s njima i upoznati ih kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

Vaga

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Za postizanje balansa potrebne su vežba i energija, a Vage ponekad namerno izazivaju neravnoteže u svom životu kako bi postigle određeni cilj.

Tako nešto može uticati na njihovo emocionalno stanje pa su sklone različitim ispadima.

.

Škorpija

Ako Škorpije ne kontrolišu svoje emocije, oni mogu biti jako neugodni. Njihova osećanja mogu se manifestovati u obliku besa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, skloni su vrlo brzo da se oporave i ponovo postanu emocionalno stabilni.

Strelac

Iako Strelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti vrlo promenljivo. Na primer, jednom će na iznenađenje reagovati s oduševljenjem i žarom, a drugi put će ih tako nešto razljutiti ili će biti nezainteresovani.

Tome je najčešće razlog stres ili zaokupljenost određenim stvarima, zbog kojih se ne mogu koncentrisati niti veseliti ičemu drugom.

.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma saoseća s drugima. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretoči ih u nešto korisno pa se jako mnogo njih bavi nekim tipom umetnosti. Međutim, ako nemaju gde da se “izduvaju”, s njima može biti jako teško.

Izvor: index.hr