Astro

Boleće: Ovan se ponaša kao majmun, Riba je hodajuća nesreća, Škorpija trovač celog sveta

Prljave istine o svakom horoskopskom znaku.

15.06.2021. - 20:00h
šta kažu
šta kažufoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Svi ljubitelji astrologije obožavaju onaj pozitivni deo gde se opisuju lepe strane svakog horoskopskog znaka, ali astrologija ne postoji samo da biste vi uživali čitajući hvalospeve o svom znaku.

Svaki čovek ima manu, i ovaj tekst se fokusira baš na njih. I to brutalno!

Ovan

Praktično, Ovan se ponaša kao majmun. Impulsivan, neretko agresivan i veoma bučan lik. Karakteru Ovna nedostaje dubina, zbog čega mnogi misle da ste samo lažnjak koji se folira pred drugima.

Mnogi žele da saznaju šta je u vašoj glavi, ali najčešća istina je da tu zapravo nema ničega. Vaša sposobnost da pojednostavite stvari je neverovatna i graniči se sa realnim, ali to ne radite da olakšate drugima, već da olakšate sebi. Ali, taj nedostatak dubine i sposobnosti razumevanja čini vas naivnim. Možda čak i glupim.

Bik

Vi niste ništa drugo do dosadni sitničar. Što je najgore od svega, vi ste najtvrdoglavija osoba na planeti. Novac vam je jedna od najvažnijih stvari u životu i to se osobama oko vas uopšte ne dopada.

Blizanci

Vi imate poremećaj deficita pažnje. Poričite koliko hoćete, ali vaša glavna karakteristika je apsolutna nesposobnost da se na nešto fokusirate i da se smirite. Kroz glavu vam konstantno prolaze poplave snažnih, često nerealnih misli. Niste u stanju čak ni da ih sve zapamtite, toliko ih ima. Majstor ste da napravitee haos i unesete nemir gde god da se nađete. Vama bliske osobe većinom vas smatraju nepodnošljivim.

Rak

Koliko god da imate godina, vi nikada ne odrastete, ostajete večno dete. Uopšte ne umete da kontrolišete emocije. Ceo život vam je sklop nervnih slomova koji idu jedan za drugim. Zato vas bliske osobe smatraju histeričnim. Takođe ste veoma sebični. Toliko ste zahtevni da je život sa vama prava noćna mora.