Astro

PETAK JE: Bikovi su malo zabrinuti zbog posla, ali bespotrebno; Devicama stižu lepe vesti, Strelčevi su spremni za avanturu...

Ovnovi su puni energije, ali i pomalo impulsivni. Lavovi ne mogu da prećute neke stvari, a Jarčevi "trpe kritike"... A kakav dan je pred vama?

30.10.2020. - 06:30h
Devicama stižu lepe vesti
Devicama stižu lepe vestifoto: Depositphotos/sanneberg

OVAN

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni u poslovnom segmentu. Ovu energiju koja vas danas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali realno gledano i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Potajno vam je drago što ste nekoga malo „spustili na zemlju“ svojim komentarima. U suštini, moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave svojim primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve. Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate bukvalno u poslednjem momentu. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe. Nezadovoljstvo.