Astro

Pred Rakovima danas prilično naporan dan, Vage pokušavaju da završe 100 poslova odjednom, kod Riba naglašena strast...

Bikovima obaveze oduzimaju previše vremena, Škorpije se ne razumeju baš najbolje sa svima, Strelčevima nedostaje partner... A šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

29.10.2020. - 06:30h
Kod Riba danas naglašena strast...
Kod Riba danas naglašena strast...foto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Morate dobro da se organizujete danas, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali....ili da završite sve obaveze. Bićete nervozni, ali bojim se da vam to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK

Dosta vremena će vam oduzeti poslovne obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom ili idite u šoping sa prijateljima.

BLIZANCI

Dan je odličan u poslovnom segmentu, jer ćete završiti mnogo više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira, ne možete da ga „iskuirate“.

RAK

U poslovnom segmentu danas vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog potpuno neosnovanih primedbi nadređenog na vaš rad. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na izlazak ili druženje.