Astro

Blizancima se danas smeši avantura, Device imaju neplanirane troškove, Jarčevi pronalaze zajednički jezik sa svima

Ovnovi danas lako "ispadaju iz takta", a i Lavovi su svađalački nastrojeni. Vodolije su potpuno dekoncentrisane, a Ribe usredsređene na posao... A kakav dan je pred vama?

28.10.2020. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Depositphotos/bulatovicmilos

OVAN

Mesec je u vašem znaku, pa ste danas energičniji nego inače. Budite spremni na kompromise svake vrste. Dosta toga će vas danas lako izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Tenzija između vas I partnera.

BIK

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za povremene tenzije. Moguće su glavobolje, čak i migrenozni napadi kod nekih od vas. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi, čak iako smatrate da ste u potpunosti u pravu.

BLIZANCI

U poslovnom delu pokušaji da svima udovoljite i da im idete „niz dlaku“ vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioritetima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena.

RAK

Obratite pažnju danas na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite neke svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti.