Astro

Kako pokazuju da im partnerka nedostaje: Ovan ljubomorom, Bik je uvek blizu, Rak pati...

S muškarcem Blizancem nije lako, jedan dan može da kaže da mu nedostajete, a drugi dan da ignoriše vaše poruke i pozive. Lav pokazuje da mu partnerka nedostajete tako što stalno traži njenu pažnju...

27.10.2020. - 20:00h
Kako pokazuje da mu nedostajete?
Kako pokazuje da mu nedostajete?foto: Depositphotos/luckybusiness

OVAN

Ovan je po prirodi izuzetno konkurentan, pa zna da se oseća nesigurno ako pomisli da bi neko mogao da mu "otme" partnerku. On će ljubomorom pokazivati da mu nedostajete.

Vidi li svoju partnerku da razgovara s nekim muškarcem, neće se nimalo dvoumiti da pokaže da nije srećan zbog toga.

Ovan ženu želi samo za sebe, no iako zna da bude previše ponosan da prizna da mu nedostajete, nije previše ponosan da pokaže da je ljubomoran.

BIK

Iako je Bik vrlo predan svojim vezama, često je previše tvrdoglav u priznanju da mu partnerka nedostaje i to zna da bude razlog zašto je toliko teško "pročitati" muškarca Bika.

On mrzi da se oseća nesigurno, pa će često činiti sve što je u njegovoj moći da ukloni taj osećaj, ali to opet ne znači da će u potpunosti uspeti u tome.

Najbolji način da saznate koliko mu nedostajete je to koliko se trudi da bude prisutan u vašem životu. Ako mu nedostajete, ostaće u vašoj blizini.

BLIZANCI

Muškarce ovog znaka izuzetno je teško "čitati" jer su njihovi osećaji vrlo nedosledni. Jednog dana može vrlo iskreno da vam govori kako mu nedostajete, a drugi dan da ignoriše sve vaše poruke i pozive.

Blizanci su iskreni u oba slučaja, no problem je što su prevrtljivi i neodlučni - ne mogu da shvate koji osećaj im je intenzivniji. Zapravo, sami sa sobom se bore dok partnerka ispašta u svemu tome jer ne zna na čemu je.

Da biste tačno znali šta muškarac Blizanac misli, treba da mu date vreme potrebno da shvati da mu nedostajete. Jer kad dođe do ovog zaključka, odmah će vam to priznati.

RAK

Rak je vrlo emotivan, pa ukoliko mu nedostajete, biće mu teško da to ne pokaže. Prava istina je ta da je više privržen vašoj vezi nego što je toga možda svestan.

Muškarac Rak često se teško rečima izražava da mu partnerka nedostaje, ali to će pokazati svojim postupcima.

Zapitajte se: "Odgovara li odmah na moje poruke? Nudi li mi pomoć u jednostavnim zadacima? Koristi li svaku priliku da me vidi?". Ako je tako, sigurno mu nedostajete.