Astro

Ovnovi su danas u "šestoj brzini" - sve stižu, Vage muči greška iz prošlosti, Ribe odlučno "postrojavaju" sve oko sebe

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

27.10.2020. - 06:30h
Sevaju varnice...
Sevaju varnice...foto: Depositphotos/dima_sidelnikov

OVAN

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas kao u struju uključeni. Remetiće vam neke stvari koncentraciju, ali samo povremeno, sve stižete da završite. Izlazak sa kolegama u kasnim popodnevnim satima, mogućnost novog poznanstva.

BIK

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima i pojavom zanimljive osobe u vašem životu.

BLIZANCI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK

Danas možete da završite jedan dogovor koji vam je jako važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u svojim izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.