Astro

Bikovi pokušavaju da završe sav posao na vreme, ali neko ih uporno dekoncentriše; Škorpije sa zadovoljstvom provociraju okolinu

Ovnovi već na početku radne nedelje preuzimaju na sebe brojne obaveze, Vage "razbacuju" šarm na poslu, Vodolije "pršte" od romantike... A kakav ponedeljak je pred vama?

26.10.2020. - 06:30h
Spremni za novu radnu nedelju?
Spremni za novu radnu nedelju?foto: Depositphotos/AntonioGuillemF

OVAN

Izgleda mi da ste od samog početka nedelje preuzeli na sebe dosta zahtevne I mnogobrojne obaveze. Ili pak kolege prebacuju i deo svog posla na vas. Danas aktuelna flertovanja, moguće čak i da krijete neki susret od stalnog partnera.

BIK

Dosta distrakcije u toku dana, naročito od kolega I poslovnih saradnika. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas svojim ponašanjem odvlače od posla ili dekoncentrišu. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI

Imate osećaj da vam je malo ostalo da biste jednu poslovnu obavezu priveli kraju. Ostale su još neke sitnice, ali idete polako, jer ne želite da bilo šta prepuštate slučaju. Malo ste ćutljiviji nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

RAK

Nekog sa posla sa kime imate dobar, skoro pa prijateljski odnos, morate blago kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe. Lepše vam je sa prijateljima.