Astro

Ovo su najtoksičnije kombinacije u Zodijaku: Za Devicu - Riba, za Lavova - Škorpija...

Mnogi ljudi su imali barem jednu toksičnu vezu u svom životu – ako vi ne pripadate toj grupi, čestitamo vam od srca.

23.10.2020. - 19:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Ipak, ta jedna veza dovoljna je da bilo koju normalnu osobu promeni do srži i navede je da se drži dalje od sličnih osoba u bliskoj budućnosti. Kako bismo to uradili, moramo se zapitati šta jednu vezu čini toksičnom. Zašto neko može biti bivši iz noćnih mora za jednu osobu, dok je za drugu partner iz snova?

Postoji mnogo faktora koji mogu doprineti toksičnoj vezi, uključujući godine i spoljni stres, zbog čega jedna osoba može biti manje sposobna da funkcioniše u vezi. Jedan od najvećih razloga zbog kojih veza postaje toksična jeste sukob ličnosti.

Ponekad, dve osobe jednostavno mogu probuditi najgore osobine jedna u drugoj, a njihova nesposobnost da primete realnost po bilo kom pitanju stvara savršeno okruženje za cvetanje toksične veze.

Ovog puta, otkrivamo vam najtoksičnije parove zodijaka, kako biste znali od koga treba da se držite podalje.

ZA OVNOVE TO SU BIKOVI

Ovnovi i Bikovi su sjajni prijatelji, ali kada se radi o romantičnim vezama, ova dva znaka ne mogu biti lošija u paru. Sa jedne strane, Ovnovi ne mogu biti sekundarna osoba, dok tvrdoglavi Bikovi ne žele da se njihove ideje dovode u pitanje.

ZA BIKOVE TO SU BLIZANCI

Bikovi i Blizanci ne odgovaraju jedni drugima ni u kom pogledu, a posebno kada se radi o strpljenju. Bikovi mogu biti strpljivi u svakoj situaciji, dok je Blizancima potrebna konstantna promena i stimulacija.

ZA BLIZANCE TO SU JARČEVI

Kada se opušteni Blizanci upuste u vezu sa Jarčevima koji su savršeno pouzdani, rezultati mogu biti samo katastrofalni. Blizanci su spontani, dok Jarčevi vole sve da isplaniraju.

Pogledajte ostale toksične kombinacije...