Astro

Škorpije je lako izbaciti iz takta, Jarčevi su ljutiti, Strelčevi neshvaćeni i napadni… Danas je lepo biti Ovan i biti sa Ovnovima

Kakva je vaša astro nedelja, saznajte!

25.10.2020. - 06:30h
Ljubav cveta
Ljubav cveta foto: Depositphotos/VadimVasenin

OVAN

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

BIK

Definitivno će vas okupirati u jednom delu dana pomalo mutno raspoloženje. Međutim, već u nekim kasnijim popodnevnim satima bićete raspoloženi i za muziku i za zabavu i za neke romantične trenutke sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. U kasnim popodnevnim satima moguć je blagi umor.

RAK

Nemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.