Astro

Petak je: Blizancima je dan kratak za sve obaveze koje imaju, Lavovi sve "hvataju na šarm", Ribe završavaju poslove pre roka...

Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće Ovnovima rasterećenu atmosferu na poslu i mnogo veći elan. Vage su se nešto rastrčale, ali u suštini – ipak uspevaju da završe ono što su naumile. A kakav dan je pred vama?

23.10.2020. - 06:30h
Ribe završavaju poslove pre roka...
Ribe završavaju poslove pre roka...foto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće Ovnovima rasterećenu atmosferu na poslu i mnogo veći elan. Danas vas prate i lepi emotivni momenti, pa je pravi trenutak da se pokrenete prema nekom ko vam je simpatičan. Takođe, ako imate partnera, iskoristite popodne za uživanje sa njim.

BIK

Kraj radne nedelje je tu, a vi ste se vać pomalo umorili od zbivanja u poslovnom segmentu. Trudićete se da završite neke svoje lične prioritete i obaveze, a popodne ćete iskoristiti za druženje sa članovima porodice. Ili za ušuškanost sa voljenom osobom, u njenom zagrljaju.

BLIZANCI

Ova dvadeset i četiri sata neće biti dovoljna da vi završite sve ono što ste planirali. Bukvalno ćete trčati sa jedne obaveze na drugu, ali sve ovo vam neće donositi opterećenje. Naprotiv, pustićete mozak „na ispašu“ i u potpunosti se opustiti. Šarmantno delujete u novim poznanstvima.

RAK

Dragi Rakovi, stoji da imate dosta obaveza tokom današnjeg dana, ali pokušajte da u sve ulazite sa jednim opuštenijim, lagodnijim pristupom...i videćete da, kada nervozu maknete u stranu, sve nekako krene da se odvija kako treba. Opustite se večeras u izlasku sa nekim dragim ljudima.