Astro

Rakove danas "vrebaju" obaveze sa svih strana, Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, Vodolije "odolevaju" nečijem udvaranju...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

22.10.2020. - 06:30h
Vage intenzivno priželjkuju jedan susret
Vage intenzivno priželjkuju jedan susretfoto: Depositpotos/GaudiLab

OVAN

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu u potpunosti završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za polje doma, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas. Ili pak uživajte sa emotivnim partnerom.

BIK

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše, i malo vam je naporno da se angažujete u velikoj meri. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za flert sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Pozitivno raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti na kratko iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo i sigurno je da ćete se nekom morati zameriti.

RAK

Nadređeni, ali i poslovni partneri danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Organizujte se bolje. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbegnete raspravu na ovu temu.