Rakove danas "vrebaju" obaveze sa svih strana, Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, Vodolije "odolevaju" nečijem udvaranju...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
.

OVAN

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu u potpunosti završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za polje doma, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas. Ili pak uživajte sa emotivnim partnerom.

BIK

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše, i malo vam je naporno da se angažujete u velikoj meri. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za flert sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Pozitivno raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti na kratko iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo i sigurno je da ćete se nekom morati zameriti.

RAK

Nadređeni, ali i poslovni partneri danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Organizujte se bolje. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbegnete raspravu na ovu temu.

Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
.

LAV

Okupiraće vas poslovne obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove koje ste nameravali. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija tokom dana, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani. Dobijate pozitivnu reakciju.

DEVICA

Danas ćete mnogo lakše nego što ste mislili uspeti da završite sve što ste planirali u poslovnom segmentu. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati ljude kojima ste obećali susret i malo je verovatno da ćete uspeti da se vidite i sa partnerom.

VAGA

Imate blagi problem da se usaglasite sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nisu ovo neka strašna razmimoilaženja, više nerazumevanje ali i to je dovoljno da vas čini nervoznim. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba ne uspe da vas ispoštuje.

ŠKORPIJA

Povremeno će se javljati nervoza zbog poslovnih obaveza. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u kancelarijske svađe. U svojim emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju.

Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
Vage intenzivno priželjkuju jedan susret, foto: Depositpotos/GaudiLab
.

STRELAC

Dosta toga ste isplanirali, ali nemojte računati na to da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno napornijih trenutaka, a postoji i blaga zabrinutost zbog nekog neplaniranog troška. Kontakt sa emotivnim partnerom je zasnovan na strasti.

JARAC

Neraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da kontrolišete svaki segment njegovog života.

VODOLIJA

Kolega neće ispuniti obećanje koje vam je dao i bićete loše raspoloženi, jer ste računali na ovu uslugu. Možete mu ozbiljno zameriti zbog cele situacije. Neko sa posla pokušava da pokrene jaču priču sa vama, zanimljivo vam je, ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

RIBE

Iako ste dosta nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni deo je dobro postavljen, i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i uzdigne vas. Prepustite se nežnosti i ljubavi, prijaće vam.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/