Astro

Ovnovi danas konačno rešavaju neki problem, Lavovi uživaju "sve u 16", Strelčevi se svim silama trude da "preokrenu igru"

Bikovima se smeši neko novo poznanstvo, Vagama stiže pomoć od ženskih osoba u okruženju, Vodolije bi mogle da prošire posao... Kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde "skockale" za ovu sredu?

21.10.2020. - 06:30h
Ljubav...
Ljubav...foto: Depositphotos/VadimVasenin

OVAN

Danas se pred vama mogu pojaviti neke jako dobre prilike o kojima bi zaista vredelo razmisliti. Dobar poslovni dan je pred vama, jer shvatate da ste pred rešenjem nekih problema. Porodične relacije su danas dosta dobro postavljene, pa posvetite vreme svojim najmilijima.

BIK

Od prepodnevnih sati može krenuti jedan značajan dogovor i ovu priliku nikako ne biste trebali da propustite. Energija ovog dana je u poslovnom smislu jako dobra za vas i angažujte se maksimalno. Mogućnost novog poznanstva sa nekim ko će vam jako prijati.

BLIZANCI

Danas možete pokrenuti poslovna pitanja koja su vam bitna, a oko kojih se trudite već neko duže vreme. Mogućnost važnog razgovora sa nadređenim. U emotivnim relacijama danas funkcionišete bolje, jer se posle dužeg vremena osećate poletno i neopterećeno.

RAK

Danas je vaš dan, ispunjen dobrim poslovnim prilikama, a ne bi me iznenadilo i da legne neki neočekivani priliv novca. Mogućnost važnog poslovnog razgovora. U kontaktu sa nekim ko vam je interesantan ili sa voljenom osobom ispoljavate jako dobro raspoloženje i energiju.