Ovnovi danas konačno rešavaju neki problem, Lavovi uživaju "sve u 16", Strelčevi se svim silama trude da "preokrenu igru"

Bikovima se smeši neko novo poznanstvo, Vagama stiže pomoć od ženskih osoba u okruženju, Vodolije bi mogle da prošire posao... Kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde "skockale" za ovu sredu?

Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
.

OVAN

Danas se pred vama mogu pojaviti neke jako dobre prilike o kojima bi zaista vredelo razmisliti. Dobar poslovni dan je pred vama, jer shvatate da ste pred rešenjem nekih problema. Porodične relacije su danas dosta dobro postavljene, pa posvetite vreme svojim najmilijima.

BIK

Od prepodnevnih sati može krenuti jedan značajan dogovor i ovu priliku nikako ne biste trebali da propustite. Energija ovog dana je u poslovnom smislu jako dobra za vas i angažujte se maksimalno. Mogućnost novog poznanstva sa nekim ko će vam jako prijati.

BLIZANCI

Danas možete pokrenuti poslovna pitanja koja su vam bitna, a oko kojih se trudite već neko duže vreme. Mogućnost važnog razgovora sa nadređenim. U emotivnim relacijama danas funkcionišete bolje, jer se posle dužeg vremena osećate poletno i neopterećeno.

RAK

Danas je vaš dan, ispunjen dobrim poslovnim prilikama, a ne bi me iznenadilo i da legne neki neočekivani priliv novca. Mogućnost važnog poslovnog razgovora. U kontaktu sa nekim ko vam je interesantan ili sa voljenom osobom ispoljavate jako dobro raspoloženje i energiju.

Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
.

LAV

Jako će vas obradovati jedan razgovor ili informacije koje dobijate, jer su potvrda onoga što ste planirali ili nameravali da pokrenete. Iskoristite današnji dan da završite i neku papirologiju ili sredite dokumentaciju. Opuštenost i uživanje sa voljenom osobom.

DEVICA

Pustite da se neke stvari u poslovnom segmentu rešavaju same od sebe, a vi pokušajte da ispratite tempo dešavanja. Uspevate da naplatite zaostalo potraživanje. Odlično raspoloženje u kontaktu sa nekim ko vam se dopada. U emotivnim odnosima porast romantike.

VAGA

Danas dobijate veliku pomoć i podršku od strane ženskih osoba, koleginica, možda čak i osobe koja vam je nadređena. Neko vam daje obećanje vezano za vašu poziciju ili mogućnost napredovanja. Izuzetan dan u emotivnom segmentu, naročito onima koji su slobodni.

ŠKORPIJA

I vama će ovaj dan odgovarati u poslovnom , ali i u emotivnom segmentu. Generalno – dobro je vreme da ostvarite planirano. Pokrenite se prema onome što želite i što vam je bitno. Mogućnosti i za dobijanje novčanih priliva, i to iz više izvora. Odlični momenti su pred vama.

Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
Ljubav..., foto: Depositphotos/VadimVasenin
.

STRELAC

Osećate da danas neke okolnosti možete preokrenuti u svoju korist i trudićete se iz petnih žila da to i ostvarite. Neko oko koga ste se angažovali danas je spreman na susret i dogovor sa vama. U emotivnim odnosima lepi trenuci, a ako ste slobodni imate dobru komunikaciju sa simpatijom.

JARAC

Danas ste spremni da uradite sve ono što se od vas očekuje, ali i mnogo više preko toga. Budite aktivni, jer ćete rezultate videti odmah. Sa voljenom osobom je pravi trenutak za otvoren razgovor koji bi mogao da reši neke probleme i nedoumice. Osećate se dobro.

VODOLIJA

Budite spremni da date sve od sebe u toku današnjeg dana jer ćete upasti u oči nadređenima ili ljudima koji bi možda želeli veću saradnju sa vama. Imate izuzetnu komunikaciju sa nekim preko posla, ali ne možete da poreknete da se i vaše zanimanje za tu osobu probudilo.

RIBE

Danas neke stvari u poslovnom segmentu možete promeniti i preokrenuti na bolje. Dosta jaka energija koja vam daje poticaj koji vam je bio potreban. Ne odlažite ništa za sutra. Angažujte se oko nekoga ko vam je interesantan, jer su danas odlične šanse da ovu osobu i osvojite.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/