Astro

Brži tempo posla danas Bikove čini nervoznim, Vage ne nalaze zajednički jezik sa saradnicima, Ribe nemaju volje za rad...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj utorak?

20.10.2020. - 06:30h
Mnogi danas nisu raspoloženi za rad...
Mnogi danas nisu raspoloženi za rad...foto: Depositphotos/HayDmitriy

OVAN

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt se ponašaju čudno i nepredvidivo. Ipak, sa više truda, možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju i možda i napraviti dogovor. U mogućnosti ste da ostvarite tajni kontakt, flert ili avanturu sa nekim ko vas interesuje.

BIK

Nervozniji ste danas nego inače, jer u poslovnom segmentu sve ide bržim tempom nego što ste očekivali, pa vam je teško da se snađete u lavini dešavanja. U emotivnim odnosima ne razumete se sa partnerom, sitnice kvare vaš odnos i postoji mogućnost nesporazuma.

BLIZANCI

Ubeđeni ste da ste u pravu po jednom pitanju i nikako vam ne odgovara što pojedinci pokušavaju da vam nametnu svoj način razmišljanja. Potrebno je da budete spremni na kompromis. Ne dopada vam se što voljena osoba potencira na nekim stvarima za koje vi smatrate da su nebitne.

RAK

Jedna osoba u poslovnom okruženju pokušava da vas ubedi da radite stvari na njen način, potpuno drugačije od onoga što ste vi isplanirali. Moguće je da ćete se povući iz sukoba i nevoljno pristati. Danas je potreban kompromis u odnosu sa emotivnim partnerom.