Astro

Obuzdajte svoje mane: Rakovi vole da budu zaštitnici, Ovan obožava da bude sam

Svaki par prolazi kroz neke uspone i padove u vezi, a ovo su najčešći problemi u vezama u koje možete upasti zbog vašeg horoskopskog znaka

19.10.2020. - 20:00h
I preterana samostalnost i zaštitnički stav mogu biti problem
I preterana samostalnost i zaštitnički stav mogu biti problemfoto: Depositphots/EdZbarzhyvetsky

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To vam može pomoći da predvidite i sprečite moguće izazove koji bi mogli da utiču na vaš odnos. Ako ne želite da pokvarite odnos s partnerom pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje vas mogu dovesti u probleme.

Ovan

Kao Ovan žudite za nezavisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno predstavljati problem u vezi. Pokušajte da razmišljate iz perspektive vašeg partnera kako bi vi reagovali na takvo nešto.

Bik

Bikovi su mirni, ali mogu biti i tvrdoglavi. Iako im to može obezbediti ostajanje u vezi, isto tako može da im oteža ako dođe do nekih promena. Pokušajte malo da se opustite.

Blizanci

Blizancima sve lako dosadi i imaju problema s predanošću, što može da stvori probleme u dugoročnim vezama. Takođe, vole da se povezuju s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može biti problem ako ste u dugoročnoj vezi.

Rak

Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Oni mogu da se ponašaju previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda biste trebali da se ponašate malo manje zaštitnički. Pokušajte da ne budete previše 'zalepljeni'.