Astro

Prvog radnog dana nove sedmice: Blizanci svojim postupcima iritiraju kolege, Škorpije zatrpane poslom, Jarčevi nepromišljeni...

Zvezde danas baš i nisu naklonjene poslovom segmentu... Biće problema na sve strane, a ko će najgore proći?

19.10.2020. - 06:00h
foto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Osećate se stegnuto u trenutnim poslovnim okolnostima i razmišljate o načinima na koji biste mogli poboljšati svoju finansijsku situaciju. Komunikacija sa nekim neće doneti željene rezultate. Između vas i partnera danas postoji nerazumevanje. Ne izazivajte svađe.

BIK

Iako ćete danas imati verovatno mnogo komunikacije i poslovnih razgovora, nećete biti zadovoljni onim što postignete. Smatrate da se vi i sagovornik niste razumeli na pravi način. Maštate o susretu sa bivšim emotivnim partnerom. Spustite se na zemlju i ne vraćajte se u prošlost.

BLIZANCI

Svojim postupcima danas možete provocirati kolege ili saradnike. Nemojte stvarati neprijatne situacije oko sebe, potrebna vam je podrška od drugih za vaše planove. Ni vi ni emotivni partner se danas ne ponašate korektno jedno prema drugom. Loša komunikacija tokom celog dana.

RAK

Danas kao da će kulminirati i vaše loše raspoloženje, samo podgrejano situacijama u poslovnom segmentu. Smeta vam odnos nekih kolega prema vama, ali se povlačite u tišinu. Veo neiskrenosti vije se kroz vaše emotivne odnose tokom ovog dana. Pokušajte da razgovarate otvoreno.