Astro

Rakove ove subote čekaju divni trenuci sa partnerom, Lavovi su pred iskušenjem, a Vage pred dilemom…

Blizanci danas mogu ispraviti neke propuste koje su napravili tokom nedelje. A šta je sa ostalim znacima, kakvi su njihovi astrološki pravci?

17.10.2020. - 06:30h

LAV

Bolje se osećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan doneti iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, ali definitivno vas čekaju i troškovi na koje baš i niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

DEVICA

Iako vas neke situacije u poslovnom segmentu i dalje podbadaju i „bole“, ipak je današnji dan odličan da dosta toga rešite i završite. Od podneva sledi porast energije, a u večernjim satima imate mogućnost susreta sa nekim interesantnim. Prihvatite poziv prijatelja na izlazak.

VAGA

Vi bi na jednu stranu, ali vas poslovne obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobeći – drugi deo dana je odličan za svaku vrstu susreta i kontakta, bilo da su u pitanju prijatelji ili neko ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA

Ako vam i budu nametnute neke poslovne obaveze, trudićete se da ih maksimalno zaobiđete ili odradite na brzinu. Vaši su planovi na potpuno drugoj strani, osećate se više nego dobro i spremni ste da osvajate, zavedete, da se odlično provedete. Vaš magnetizam je danas naglašen.