Astro

Rakove ove subote čekaju divni trenuci sa partnerom, Lavovi su pred iskušenjem, a Vage pred dilemom…

Blizanci danas mogu ispraviti neke propuste koje su napravili tokom nedelje. A šta je sa ostalim znacima, kakvi su njihovi astrološki pravci?

17.10.2020. - 06:30h
Dan za kao stvoren za ljubav
Dan za kao stvoren za ljubavfoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Subota je, da, ali prostora za odmaranje nemate, pogotovo što je ovo odličan dan za bilo šta vezano za poslovni segment. Prema tome – trk da odradite neke važne stvari. Ne žalite, bićete u potpunosti zadovoljni kada radni dan prođe. U emotivnom segmetnu postaje sve napetije.

BIK

Danas bi bilo dobro raditi, jer dovoljno energije i elana imate da možete završiti i ono što niste planirali. S druge strane, šteta bi bilo propustiti ovakav dan, koji je za vaše emotivne odnose vrlo podsticajan. Možda je bolje da se malo „bacite“ na ljubav jer partner samo čeka na vas...

BLIZANCI

Da, znam da je naporna sedmica za vama. Ali, tokom ovog dana možete ispraviti propuste iz prethodnih dana, čak možete i „ispeglati“ donekle odnos sa nadređenom osobom. Angažujte se. Mislite da možda čak imate rešenje i za jednu nerešenu situaciju sa voljenom osobom.

RAK

Odličan dan pred vama koji bi baš bilo fino iskoristiti na svaki mogući način. I poslovni i emotivni deo je postavljen baš onako kako treba, na vama je samo još da se aktivirate i smatrajte da je pola posla već obavljeno... Neki divni trenuci sa partnerom vas čekaju.