Astro

Blizanci su danas potpuno smeteni - ne znaju da l' su pošli ili došli, Vage se "prave fine", Vodolije s elanom završavaju poslove

Rakovi uzimaju stvar u svoje ruke i završavaju i tuđ posao, Strelčevima novo poznanstvo kuca na vrata, Ribe baš i nisu raspoložene za posao... Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

16.10.2020. - 06:30h
Blizanci su danas potpuno smeteni...
Blizanci su danas potpuno smeteni...foto: Depositphotos/NatashaFedorova

LAV

I vi ste se danas malo oporavili, malo digli, osećate se mnogo bolje i ponovo ste spremni da budete „svoji“. Neki vaši planovi mogu ići ka realizaciji jer razmišljate na pravi način. Može vam se javiti neko sa kim dugo želite da ostvarite jači kontakt.

DEVICA

Ako ikako možete iskoristite ovaj dan da se odmorite (ili makar izvrdajte neke teže obaveze na poslu) jer je sigurno da ste prilično iscrpljeni. Ovo je dan kao stvoren da se prave greške i u papirologiji, ali i u komunikaciji. Možete nešto pogrešno reći i u odnosu sa voljenom osobom....

VAGA

Em imate mnogo posla, em je neko od saradnika prilično naporan i konstantno vas bombarduje pitanjima, zahtevima.... Baš i niste nešto voljni da mu izlazite u susret, ali se pravite fini (po vašem običaju). Predivan susret sa voljenom osobom u večernjim satima.

ŠKORPIJA

E, energija današnjeg dana vam već u potpunosti odgovara. Imate osećaj da sve možete odraditi, a i dosta toga se danas baš okreće u vašu korist. Pravi je momenat i da se više pokrenete prema nekom ko vam je jako interesantan. Nikad nije kasno.