Blizanci su danas potpuno smeteni - ne znaju da l' su pošli ili došli, Vage se "prave fine", Vodolije s elanom završavaju poslove

Rakovi uzimaju stvar u svoje ruke i završavaju i tuđ posao, Strelčevima novo poznanstvo kuca na vrata, Ribe baš i nisu raspoložene za posao... Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
.

OVAN

Mlad Mesec je u polju partnerstava, pa ako danas treba da se posvetite poslovnim partnerima i saradnicima, računajte na smanjen nivo energije. Danas ne pokrećite neke važne priče sa voljenom osobom, jer postoji mogućnost da se posvađate.

BIK

Uzaludno očekujete da će neko od kolega sam shvatiti šta je potrebno da uradi. Nemate razloga da ćutite, recite ono što su vaše zamerke, olakšajte i sebi i drugima. Ovo je aktuelno i u odnosu sa voljenom osobom – ne treba ćutati i skupljati zamerke u sebi. Otvorite se.

BLIZANCI

Ja ne znam kako će oni oko vas danas izaći sa vama na kraj. Niti znate gde ste pošli niti da li ste krenuli uopšte. Veći deo dana ćete se samo vrteti u krug i kao praviti se da radite nešto. Osećate se jako nesigurno u prisustvu jedne osobe. Ustručavate se da se aktivirate.

RAK

Zaista vam je preko glave nekih situacija u poslovnom segmentu koje se vrte u krug. Ne želite više nikoga da čekate, pa ćete verovatno odraditi i jedan deo posla koji nije vaš. Danas može biti baš podsticajnih momenata u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte samo da idete u pravcu rasprava.

Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
.

LAV

I vi ste se danas malo oporavili, malo digli, osećate se mnogo bolje i ponovo ste spremni da budete „svoji“. Neki vaši planovi mogu ići ka realizaciji jer razmišljate na pravi način. Može vam se javiti neko sa kim dugo želite da ostvarite jači kontakt.

DEVICA

Ako ikako možete iskoristite ovaj dan da se odmorite (ili makar izvrdajte neke teže obaveze na poslu) jer je sigurno da ste prilično iscrpljeni. Ovo je dan kao stvoren da se prave greške i u papirologiji, ali i u komunikaciji. Možete nešto pogrešno reći i u odnosu sa voljenom osobom....

VAGA

Em imate mnogo posla, em je neko od saradnika prilično naporan i konstantno vas bombarduje pitanjima, zahtevima.... Baš i niste nešto voljni da mu izlazite u susret, ali se pravite fini (po vašem običaju). Predivan susret sa voljenom osobom u večernjim satima.

ŠKORPIJA

E, energija današnjeg dana vam već u potpunosti odgovara. Imate osećaj da sve možete odraditi, a i dosta toga se danas baš okreće u vašu korist. Pravi je momenat i da se više pokrenete prema nekom ko vam je jako interesantan. Nikad nije kasno.

Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
Blizanci su danas potpuno smeteni..., foto: Depositphotos/NatashaFedorova
.

STRELAC

Uspeli ste dosta toga da sredite po pitanju poslovnih obaveza, a jasno vam je da ćete uspeti da ostvarite i ostatak onoga što ste planirali. Baš fin dan za posao. No, ne samo u poslovnom, i u emotivnom delu može biti vrlo interesantno. Neko novo poznanstvo kucka na vrata...

JARAC

Danas je pravi trenutak da završite zaostalu papirologiju, iako vam baš i neće biti do toga. Vodite samo računa da ne pogubite bitne dokumente. Pravi je trenutak za emotivne odnose, naročito onima u brakovima. Možete se uskladiti sa partnerom uz malo truda.

VODOLIJA

Danas taman možete da završite sve ono što ste propustili tokom jučerašnjeg dana, jer se osećate mnogo življe, poletnije, a i više niste u onom mračnom raspoloženju. Najviše će vam prijati komunikacija sa nekim ko polako počinje da vam se uvlači u misli.

RIBE

Iako vaše raspoloženje ni danas baš nije najsjajnije, ipak ste spremni da se aktivnije postavite u poslovnom segmentu. Možda niste skoncentrisani u potpunosti, ali to nadoknađujete inicijativom i voljom. Danas možete rešiti i neki nesporazum sa emotivnim partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/