Astro

Blizanci su danas potpuno smeteni - ne znaju da l' su pošli ili došli, Vage se "prave fine", Vodolije s elanom završavaju poslove

Rakovi uzimaju stvar u svoje ruke i završavaju i tuđ posao, Strelčevima novo poznanstvo kuca na vrata, Ribe baš i nisu raspoložene za posao... Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

16.10.2020. - 06:30h
Blizanci su danas potpuno smeteni...
Blizanci su danas potpuno smeteni...foto: Depositphotos/NatashaFedorova

OVAN

Mlad Mesec je u polju partnerstava, pa ako danas treba da se posvetite poslovnim partnerima i saradnicima, računajte na smanjen nivo energije. Danas ne pokrećite neke važne priče sa voljenom osobom, jer postoji mogućnost da se posvađate.

BIK

Uzaludno očekujete da će neko od kolega sam shvatiti šta je potrebno da uradi. Nemate razloga da ćutite, recite ono što su vaše zamerke, olakšajte i sebi i drugima. Ovo je aktuelno i u odnosu sa voljenom osobom – ne treba ćutati i skupljati zamerke u sebi. Otvorite se.

BLIZANCI

Ja ne znam kako će oni oko vas danas izaći sa vama na kraj. Niti znate gde ste pošli niti da li ste krenuli uopšte. Veći deo dana ćete se samo vrteti u krug i kao praviti se da radite nešto. Osećate se jako nesigurno u prisustvu jedne osobe. Ustručavate se da se aktivirate.

RAK

Zaista vam je preko glave nekih situacija u poslovnom segmentu koje se vrte u krug. Ne želite više nikoga da čekate, pa ćete verovatno odraditi i jedan deo posla koji nije vaš. Danas može biti baš podsticajnih momenata u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte samo da idete u pravcu rasprava.