Ženski horoskop do 11. oktobra: Pred Lavicama novi izbori, Vodolijama predstoje smele i srećne promene, iznenađenja za Ribe...

U ovom periodu često ćete morati da donosite teške izbore i tražite optimalna rešenja. Vreme je dobro za nove ciljeve, neispitane staze i razne planove. Otkrijte šta očekuje vaš znak!

Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
.

Ovan

U ovom periodu trebalo bi da budete oprezniji u komunikaciji sa sagovornicima: jedan neprimeren komentar može da izazove nesrazmerno snažnu negativnu reakciju. Najuspešnije sada su karijera i lične finansije.

Astrolozi savetuju da pažljivo slušate intuiciju i podsticaje Svemira kako ne biste propustili nove mogućnosti za profesionalni rast. Dobro je dan završiti opuštajućom meditacijom – to će vam pomoći da se prilagodite snagama svemira.

Bik

Opšte je poznata činjenica da se onaj ko želi da promeni svoj život – trudi. U ovoj nedelji, zahvaljujući podršci Venere i Plutona, žene u ovom znaku biće sposobne za puno toga, ali zvezde im savetuju da preispitaju svoj stav prema životu i promene svoj način ponašanja.

Astrolozi savetuju da napustite taktike postupnog postizanja ciljeva: samo odlučne akcije obećavaju uspeh. Ne odlažite potrebne korake , čak i ako su teški i zastrašujući. Problemi se neće rešiti sami od sebe: samo od vas zavisi hoće li život krenuti u drugom smeru.

Blizanac

Žene Blizance čeka vrlo skladan period. Da biste ga dobro iskoristili, dovoljno je da poslušate savete intuicije i ne prepustite se prirodnom toku događaja. Vrednosti poput uljudnosti, ljubaznosti i empatije biće vrlo cenjene.

Nedelja je povoljna za rad na sebi i kreativnost, sprovođenje ženskih praksi, brigu o svojoj dobrobiti i spoljašnjoj lepoti. No, teški slučajevi i problemi će pričekati – sada je mnogo važnije smanjiti stepen stresa i pružiti sebi trenutke prave sreće: prekrasno veče provedeno u samoći i miru može da postane izvor snage i pozitivnih emocija.

Rak

Početak ovog meseca povoljan je za brigu o sebi i svom zdravlju. Astrolozi savetuju ženama Rakovima da u svoj život uključe više sporta i brige o sebi, kako bi se rešile jesenjeg bluza. Ono što definitivno ne treba raditi jeste pokušati ometati privatnost drugih.

Čak i ako su Rakovi podstaknuti izuzetno dobrom namerom, to neće završiti ničim dobrim. Intervencija u tuđim poslovima naštetiće i Rakovima i onima kojima pokušavaju da pomognu.

Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
.

Lav

Novi mesec će otvoriti nove puteve za žene Lavove pa će mnoge morati da se suoče s raznim izborima. Moguće su obećavajuće, ali nejasne i nezgodne promene.

Horoskop upozorava na preteranu žestinu: svaki put kada želite da se prepirete, trebalo bi da se zapitate podseća li takvo ponašanje na slepu tvrdoglavost. Međutim, ako se pokaže da u nju unose svesnost, Lavice mogu da iskoriste čak i tvrdoglavost u svoju korist.

Devica

Moćan protok energije koji donosi Venera, usmeren je u područje odnosa i duhovnog rasta. Ovaj uticaj je vrlo povoljan: mnoge Device će moći lako da reše lične probleme – bez da naštete sebi i bez da povrede ponos drugih ljudi. Nakon takvih prilagđavanja, lični život će postati bolji: u komunikaciju će se vratiti iskrenost, uzajamni interes, u veze će se vratiti ljubav, nežnost i strast.

Istina je da poslovni rasporedi mogu da se promene. Suzdržite se od donošenja važnih odluka, dogovaranja i preduzimanja konkretnih radnji. Tehnike vizuelizacije biće od velike koristi.

Vaga

Sedam dana pod uticajem aktivne Venere doneće nadahnuće ženama Vagama. Imaćete želju za deljenjem unutrašnje snage sa svima, ali ne bi trebalo da ustrajete ako nema oduševljenih reakcija drugih. Vreme će pokazati koji ljudi će uvek biti tu, a koje je trebalo odavno maknuti s puta.

Astrolozi savetuju traženje istomišljenika, upravo će njihova podrška dati snažan zamah rastu i doneće izdašne plodove u budućnosti. Jednom rečju, trebalo bi da podelite svoju unutrašnju snagu s onima koji su spremni da uzvrate i podrže vaše inicijative.

Škorpija

Ove nedelje možda iznenada poželite da se sakrijete od stvarnosti. Ali ne bi trebalo da se predate tome: u bilo kojoj situaciji imate dovoljno snage da započnete put prema svetlijoj budućnosti. Zato astrolozi savetuju ženama Škorpijama da vode računa o svojim željama.

Žene Škorpije moći će da preuzmu kontrolu nad razvojem situacija, pa ne bi trebalo da gubite vreme na melanholiju i da sumnjate u sebe.

Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
Vreme je za promene, foto: Depositphotos/Kuzmafoto
.

Strelac

Ako su emocije u poslednje vreme uznemirujuće, tada u ovom periodu postoji šansa da se prekine niz kolebanja i neuspeha. To se događa kad Svemir pokreće program novog života. Početkom meseca uspostaviće se drugačiji način postojanja: proces će proći bez problema, ako sami čvrsto odlučite da je došlo vreme da napustite nešto poznato, ali odavno beznadno.

Sada možete da započnete nešto novo koristeći sve dostupne (ali pouzdane) izvore informacija. Razgovor o “važnim stvarima” s voljenima biće posebno koristan. Morate da izbegavate da budete pretjerano ozbiljni, arogantni i tvrdoglavi – ovo je najbolji način da zadržite lagan stav i dobijete ono što želite.

Jarac

U ovom periodu je povoljno da se žene Jarčevi reše svega što je postalo zastarelo, staro, suvišno, da vrate dugove (uključujući karmičke) i generalno na bilo koji način da očiste život. To će olakšati trenutna dinamika: u oktobru će mnogim predstavnicama ovog znaka duboko ukorenjeni problemi isplivati na površinu, što znači da će postati dostupni za proučavanje i rešavanje.

Oslobađajući svoj unutrašnji svet od rasipanja energije u obliku negativnih programa, pritužbi i žaljenja, povećavamo šanse da ga ispunimo nečim prekrasnim. Najbolji način za povratak unutrašnjeg sklada su vežbe disanja i meditacija.

Vodolija

Predstavnice ovog znaka ulaze u uspešno razdoblje, koje donosi najsmelije, najdublje i najsrećnije promene. Za njih će ova nedelja biti vreme rasta, gde je važno oblikovati konkretne planove za jesen i postaviti temelje za buduće pobede.

Čudno, ali od 05. do 11.10. mnogi mogu imati pesimistične misli u vezi s tim. Najnepoželjnija reakcija na to je infantilna: nemojte se sažalijevati i gunđati zbog nepravde života. Kreativne aktivnosti pomoći će vam da vratite pozitivan stav i samopouzdanje.

Ribe

Mnoga iznenađenja čekaju žene Ribe, posebno početkom nedelje. Naređaće se neočekivani pozivi, sudbonosni sastanci, odluke, uzbudljive promene. Međutim, bolje je dati prednost umerenosti nego dinamici. Bolje je sada umanjiti pritisak i želju da bude onako kako smo zacrtali.

Za svaku izvučenu pobedu moraćete da platite, jer će kontrola pripasti aktivnoj, ali umerenoj Veneri. Astrolozi vam savetuju da zapamtite da sloboda nije u tome da se ne sputavate, već u tome da kontrolišete sebe i svoje osećaje.

Izvor: Atma