Astro

Bikovima danas nesigurnost s vremena na vreme zadaje probleme, Device bi mogle da se "opare", Škorpije su zabrinute...

Ovnovima stiže poslovna ponuda, Vodolije su odlučne da osvoje nekoga...

01.10.2020. - 06:30h
Vreme je za iznenađenja!
Vreme je za iznenađenja!foto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Danas vam može biti ponuđena poslovna saradnja. Možda ova ponuda i nije san snova, ali je trenutno najbolja prilika za vas. Prihvatite, nećete se pokajati, tek će vreme pokazati sve kvalitete ove ponude. Jaka potreba za sigurnošću u emotivnim odnosima.

BIK

Danas je naglašena vaša potreba za isticanjem i većom aktivnošću. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite. Nema razloga za nesigurnost koja se povremeno javlja.

BLIZANCI

Ciljeve koje ste postavili i isplanirali sada možete početi i da ostvarujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim rezultatima. Novi emotivni podsticaj daje vam snagu i donosi dobro raspoloženje. Nadate se skorom susretu sa ovom osobom. Stoji vam zanimljiva komunikacija.

RAK

Da biste danas završili sve što ste planirali, biće vam potrebna bolja organizacija nego inače. Možda je najbolje da odredite ono što je prioritetno i krenete od toga. Neko vas može iznenaditi promenom ponašanja I jačom aktivacijom prema vama. Zainteresovani ste.