Astro

Kakvi su kad se zaljube? Ovan će se smejati "od uva do uva", Vaga će početi da vas oponaša, Vodolija će "poskakivati" od sreće...

Bikovi su majstori u suptilnom flertu, Devica će proučavati subjekt svog interesa i beležiti bitne informacije, a Vaga će odigrati igru kojom će osvojiiti vaše srce...

01.10.2020. - 20:00h
Ljubav na vidiku!
Ljubav na vidiku!foto: Depositphotos/Ivanko1980

1. Ovan
Budući da je jedan od najbržih, najizbirljivijih i samouverenijih znakova, retko će skrivati da je zaljubljen.

- Zavodiće vas, ali pre nego što vam uopšte priđe, Ovan će se pobrinuti da izgleda najbolje što može. Biće nasmejan od uva do uva - objašnjava astrološkinja Sindi Mekin.

2. Bik
Bik je fiksni zemljani znak kojim vlada Venera. Prema Mekin, biti fiksni znak znači da oni imaju tendenciju da ostanu na mestu.

- Da nije Venere, planete koja, između ostalog, predstavlja ljubav, romantiku i lepotu, Bik ne bi imao baš puno sreće u ljubavi. Srećom, imaju fino nameštena čula i kad se zaljube njihovi osećaji su iskreni, pa se mogu "pročitati" - objasnila je astrološkinja.

- Oni su majstori suptilnog flerta. Vole svoj prostor, ali ako primetite da vas dodiruju po ramenu ili rukama, to je siguran znak da su krenuli u akciju - dodaje.

3. Blizanci
- Dvostruke prirode, ponekad ljudi s Blizancima nemaju pojma u kom smeru se razvija njihov odnos. Oni svima daju jednaku šansu, što znači da će sa svima flertovati, ali kad im se neko zaista svidi, stvari mogu postati jako zbunjujuće - upozorava Mekin.

Ona objašnjava da će se Blizanci u jednom trenutku ponašati kao da ste zvezda njihovog programa, a drugi put hladno i nedostupno. Napominje da je to dobra stvar iako se čini kao loša, jer kad se Blizanci kontradiktorno ponašaju, to je jasan znak da su se zaljubili.

4. Rak
- Iako su Rakovi puni kardinalne energije, što znači da pokreću akcije, oni su takođe vodeni znak, koji ih čini osetljivim i stidljivim - kaže Mekin.

Ukratko, zaljubljeni Rak će jako teško nekom prići jer je stidljiv.

- Zaljubljeni Rakovi će se držati podalje, a ako ostvarite kontakt očima verovatno će pocrveneti i skrenuti pogled. Oni nisu od onih koji će doći i jasno pokazati da im se neko sviđa, nisku skloni takvom riziku - dodaje.