Blizanci su danas svima na usluzi, Škorpije zavode red, Jarčevi sve "hvataju" na šarm...

A kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za poslednji dan septembra?

Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
.

OVAN

Budite vrlo pažljivi u svom pristupu poslovnim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što treba uraditi, i ne želite da napravite propust. U drugom delu dana, stoji umor. Partner će vam uneti pozitivnu energiju i popraviti raspoloženje.

BIK

Biće vam potrebno svo vaše znanje i iskustvo, kao i praktičan pristup poslovnim obavezama, da biste lakše izašli na kraj sa situacijama koje ovaj dan donosi. Večernji sati su idealni za kućno okruženje i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i nekim porodičnim pitanjima.

BLIZANCI

Danas ćete sebe staviti u službu drugih. U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke da bi sve funkcionisalo kako treba. I u emotivnom segmentu ćete se potruditi da oraspoložite voljenu osobu nekim sitnim znacima pažnje. Možda i poklončićem.

RAK

Držite se dobro u nekim okolnostima koje vam ne prijaju, ali istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vaše vreme za konkretniju akciju. Ne reagujte odmah na informacije koje dobijete, prvo ih proverite. Ono što vam voljena osoba pruža trenutno vam nije dovoljno da biste bili umireni.

Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
.

LAV

Pokušavate da procenite saradnike kojima ste okruženi. Potrebno vam je da budete sigurni na koga možete računati. Ne povlačite rizične poteze, nije vreme za to. Neko pokušava da na jači način privuče vašu pažnju. Svesni ste, ali trenutno niste spremni da pokažete da ste zainteresovani.

DEVICA

Bojite se da će vam dogovor iskliznuti iz ruku. Prema novim saradnicima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nepoverljivost. Uporni ste da neke stvari dokazujete emotivnom partneru iako nemate pravih razloga za to. Moguće je da ste danas samo tvrdoglavi.

VAGA

U prepodnevnim satima ćete verovatno biti neodlučni i nesigurni na koju stranu da se okrenete. Ako tražite rešenje ili treba da donesete odluku, sačekajte popodne. Voljena osoba kao da je zaboravila na dogovor od pre nekoliko dana. Umesto da se durite, podsetite je.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu ćete danas biti otresiti. I drugi vas mogu povremeno smatrati napornim i zadrtim. No, vi samo želite da posao bude odrađen kako treba i na vreme. Ako primetite da osobi koja vam je simpatična smetaju neke teme, potrudićete se da ih zaobiđete.

Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
Uvek je pravo vreme za flert, foto: Depositphotos/boggy22
.

STRELAC

Koliko god se trudili oko nekih pitanja u poslovnom segmentu, moguće je da nećete uspeti da ih završite. Izgleda kao da se sve mora prolongirati. Sumnjate da vam je voljena osoba rekla istinu oko nekih situacija iz prethodnih dana. Pokušavaćete da je navedete na priču o tome.

JARAC

Spremni ste na izuzetne napore, a sve u cilju toga da vaše zalaganje i trud budu primećeni od strane saradnika, ali i nadređenih. U vama se probudila ambicija, ali ste svesni da je za pravi uspeh potrebno strpljenje. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

VODOLIJA

Imate podršku nekoga ko vam je jako bitan u poslovnom segmentu. Kroz razgovor sa ovom osobom možete saznati stvari koje vam mogu biti od velike koristi. Komunikacija sa nekim ko vas privlači ispunjava vas optimizmom i pozitivnom energijom. Uživate.

RIBE

Možda ćete morati da napravite kompromisno rešenje, da bi posao koji ste otpočeli bio završen na vreme. Nije vam milo, ali prilagodljivost je sada neophodna. Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem, kao i njegovim promenama mišljenja. Teško vam je da provalite šta se dešava.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/