Astro

Blizanci su danas svima na usluzi, Škorpije zavode red, Jarčevi sve "hvataju" na šarm...

A kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za poslednji dan septembra?

30.09.2020. - 06:30h
Uvek je pravo vreme za flert
Uvek je pravo vreme za flertfoto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Budite vrlo pažljivi u svom pristupu poslovnim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što treba uraditi, i ne želite da napravite propust. U drugom delu dana, stoji umor. Partner će vam uneti pozitivnu energiju i popraviti raspoloženje.

BIK

Biće vam potrebno svo vaše znanje i iskustvo, kao i praktičan pristup poslovnim obavezama, da biste lakše izašli na kraj sa situacijama koje ovaj dan donosi. Večernji sati su idealni za kućno okruženje i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i nekim porodičnim pitanjima.

BLIZANCI

Danas ćete sebe staviti u službu drugih. U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke da bi sve funkcionisalo kako treba. I u emotivnom segmentu ćete se potruditi da oraspoložite voljenu osobu nekim sitnim znacima pažnje. Možda i poklončićem.

RAK

Držite se dobro u nekim okolnostima koje vam ne prijaju, ali istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vaše vreme za konkretniju akciju. Ne reagujte odmah na informacije koje dobijete, prvo ih proverite. Ono što vam voljena osoba pruža trenutno vam nije dovoljno da biste bili umireni.