Astro

1. oktobra pun Mesec u Ovnu donosi velike životne promene: Nekim znakovima će sve ići "kao po loju"

Od 1. oktobra ovim znakovima će sve ići od ruke.

29.09.2020. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/bazil

Došlo je vreme da razrešite neke situacije koje vas već dugo muče ili krenete u realizovanje planova koje već dugo imate želju da ostvarite. Ovaj pun Mesec u znaku Ovna će vam 1. oktobra obasjati put i pokazati vam u kom smeru trebate da idete.

Pred vama su nova iskustva i promene koje biste trebali da dočekate raširenih ruku.

Moguće je da će neke maske pasi, a neke tajne izaći na videlo. Mnoge osobe će imati potrebu da se reše prošlosti i okrenu novu stranicu i krenu novim životnim putem. Pun Mesec donosi pomalo haotičan period, ali ćemo iz njega svi izaći jači i mudriji. Naročito povoljno će uticati na Blizance i Lavove.

Evo kakav uticaj će imati i na ostale znakove:

OVAN

Pun Mesec vam donosi energiju koju možete da iskoristite da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja. Ukoliko se potrudite i budete promišljeni, ostvarićete veliki uspeh na polju karijere. Vašu hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba zameniti opreznošću.

BIK

Neophodno je da u narednom periodu posvetite sebi vreme i dobro razmislite u kom pravcu želite da nastavite. Budite otvoreni sa partnerom ukoliko ne želite da komplikujete sebi život. Što se posla tiče, dodatni oprez nije na odmet. Pazite kome se poveravate.

Sezona Vaga ove godine će biti drugačija-dolazi sa retrogradnim Marsom i Merkurom: Evo šta to tačno donosi vašem znaku!