Astro

Ovnovi danas paze na svaku sitnicu kako bi se pokazali u što boljem svetlu, Vodolije su u nedoumici - da li da krenu u osvajanje?

Blizanci su pomalo iscrpljeni tempom koji su sebi nametnuli, ali ne žele da propuste ništa od dešavanja današnjeg dana; Škorpije očekuju novac, ali suma koju će dobiti nije ona koju očekuju... Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

29.09.2020. - 06:30h
Ljubav na vidiku!
Ljubav na vidiku!foto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Danas možete ostaviti dobar utisak u poslovnoj okolini svojom angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete u najboljem svetlu. U dužim emotivnim odnosima danas možete biti kritički raspoloženi prema partneru.

BIK

Dobro i stabilno raspoloženje tokom celog dana. Obavili ste i jedan poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI

Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste sebi nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja današnjeg dana. Međutim, malo je verovatno da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK

Danas imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da zatražite uslugu ili da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom. Možete doći do zajedničkog rešenja problema. Uživate u komunikaciji sa nekim i podsvesno priželjkujete više od priče.