Astro

Nesklad u ljubavi, Lavovima danas izmiče tlo pod nogama; Vage nekog ne mogu da "izbace iz glave", Strelčevi su malo zabrinuti...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji ponedeljak ovog septembra?

28.09.2020. - 06:30h
Ljubav...
Ljubav...foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Kada je motiv u pitanju, jači ste u prvom delu dana a što se ideja tiče – u drugom. U tom periodu postoji mogućnost za greške jer razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu ali nije vreme za njihovo rešavanje.

BIK

Može vam se ponuditi nešto što je vrlo različito od onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vredelo bi makar razmisliti o ovoj ponudi pogotovo ako dolazi od strane šefova. U ljubavi su moguća neobična ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI

Razmišljate o nečijim rečima i što više obrćete situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije u potpunosti iskren.

RAK

Poslovno okruženje danas može biti mesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u komunikaciju. Sa malo dobre volje, lako je prebroditi neke stvari.