Astro

Nedelja: "Ne" nije odgovor koji Bikovi danas prihvataju, Rakovi žele promenu, izvan svog doma...

Blizancima je danas porodica na prvom mestu. To je ono što im je potrebno i što im puni baterije. Ipak, neki drugi znaci horoskopa, potreban je predah, ali što dalje od kuće. Na kojoj strani je vaš znak, kako se pozicionirao, saznajte u današnjem astro ogledalu.

27.09.2020. - 06:30h
Pod pokrivačem
Pod pokrivačemfoto: Depositphotos/monkeybusiness

OVAN

Pred vama je još jedan lep dan koji ćete moći da iskoristite u najpozitivnijem raspoloženju. Uspeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti, pa ćete verovatno deo dana provesti sa emotivnim partnerom, a deo ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje.

BIK

Ono što ste zamislili za danas, uz malo truda – uspevate da sprovedete i ostvarite. Želite da se vidite sa nekim ljudima koji se izgovaraju obavezama, ali vi ne želite da čujete „ne“ kao odgovor. Namerili ste da provedete neke lepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi.

BLIZANCI

Prvenstveno ćete se posvetiti svom partneru, a ako ste u braku, stavićete svoju porodicu na prvo mesto. Pozivate ljude koji su vam dragi kod sebe u goste, ili ćete zajednički otići u restoran na ručak. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe.

RAK

Ako ste ikako u mogućnosti – danas što dalje od kuće, danas što dalje od statičnosti. Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice.