Astro

Blizanci, pustite partnera da vas “prodrma” i odvuče u provod; Vage, odlučite, ne možete ove subote da stignete na hiljadu strana

Ovnovima je dan kao stvoren za ljubav, zabavu i druženje. Kakva je vaša astro priča, danas?

26.09.2020. - 06:30h
Biće vam lepo
Biće vam lepofoto: Depositphotos/nejron

OVAN

Iskreno se nadam da nemate nekih poslovnih obaveza tokom ovog dana, jer ovaj dan je kao stvoren samo za ljubav, zabavu I druženje. Zbrišite sa posla, uhvatite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju, uživanciju, razgledanje izloga.

BIK

Dan za porodicu, za ukućane, za one koje volite i želite oko sebe. Dobro će funkcionisati poslovni segment jedino ako ste privatnik. Druženje sa dragim ljudima diže vam raspoloženje I donosi pozitivnu energiju. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Evidentno je da ste pomalo umorni od dešavanja u radnoj nedelji, ali nemojte se zatvoriti u kuću I ovaj dan iskoristiti samo za odmor I kunjanje. Pustite da vas emotivni partner ili prijatelji pozitivno prodrmaju i odvuku vas u neki provod.

RAK

Dan je dobar za porodicu I za lepa dešavanja sa ukućanima. Ne, nije dobar da krenete sa spremanjem i čišćenjem jer ćete na to potrošiti ceo dan i propustiti priliku da se opustite i odmorite mozak. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom.