Astro

Blizanci, pustite partnera da vas “prodrma” i odvuče u provod; Vage, odlučite, ne možete ove subote da stignete na hiljadu strana

Ovnovima je dan kao stvoren za ljubav, zabavu i druženje. Kakva je vaša astro priča, danas?

26.09.2020. - 06:30h

LAV

Vi ste se danas ratrčali na sto strana. Kao da je sav onaj zastoj koji ste osećali tokom cele prethodne sedmice prevaziđen, a vi ne znate gde ćete pre. Prvo sedite, napravite prioritete, pa onda delujte. Mogu se danas i neke poslovne sitnice odraditi, i to onako – baš kako treba.

DEVICA

Neke poslovne situacije koje niste uspeli da privedete kraju tokom radne nedelje sada možete obaviti. No, mnogo je bolje da ovaj dan iskoristite za organizaciju provoda ili izlaska u prirodu jer vam je jako potrebno opuštanje. Emotivno – korektno.

VAGA

Nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Na taj način ćete ostvariti najbolje rezultate i maksimalno iskoristiti pogodnosti i šanse ovog dana.

ŠKORPIJA

Vi se danas osećate prilično razvučeno. Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. Verovatno ćete vrlo uspešno sebe do maksimuma iscrpeti.