Astro

Ovaj PETAK je prosto previše čudan za Strelčeve, Rakovi napeti pod težinom današnjeg dana, Vodolije će imati šansu za zaradu!

Mnogim horoskopskim znacima će trebati pomoć da preguraju današnji dan!

25.09.2020. - 06:39h
foto: Depositphotos/VadimVasenin

OVAN

Može biti nerviranja I pritiska na vas tokom ovog dana, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima.

BIK

Promenljiva raspoloženja, pa ćete čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

BLIZANCI

Dan je dobar za privatne poslove, porodične biznise ili za bavljenje ličnim prioritetima. Imate potrebu da ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti utehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK

Napetosti i težine će biti tokom ovog dana. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, koliko god da ste vi spremni za kompromis, suočavate se sa preprekama od saradnika ili od emotivnog partnera. Stoje mogućnosti za finansijski dobitak.