Bikovi su pod stresom kad nešto ne znaju, Lavovi kad nemaju kontrolu nad svime: Šta vama stvara najviše stresa?

Stres je sastavni deo života koji svi iskuse i od kog se ne može pobeći i to je ono što nas čini ljudima. Može da se pojavi nakon određenih situacija ili zbog pritiska koji se stvara kada želimo što bolje i brže da izvršimo neki zadatak.

Šta vama stvara najviše stresa?, foto: Depositphotos/alanpoulson
Šta vama stvara najviše stresa?, foto: Depositphotos/alanpoulson
.

Razlozi nastanka stresa su višestruki, ali ako je suditi prema horoskopu, vaš horoskopski znak mogao bi da vam odgovori šta vam ipak stvara najviše stresa i kako da rešite taj problem, piše Pinkvilla, prenosi Index.

Ovan
Ovnovi vole da žive ubrzanim tempom, zbog čega odmah moraju da dobiju ono što žele. Ako to ne postignu ili ako imaju slabe rezultate u prezentaciji takvog životnog stila, upadaju u veliki stres.

Bik
Bik se uvek vodi činjenicama i realnim stanjem kako bi stvari učinio ispravno. Neznanje o nečemu, koje bi moglo da dovede do neuspeha, za njih stvara najveći stres.

Blizanci
Blizancima je donošenje odluka najstresnije, pogotovo kad svi oko njih očekuju da će doneti ispravnu odluku. Blizanci u takvoj situaciji mogu da se osećaju pod velikim pritiskom.

Rak
Rakovi mrze da budu van kuće. Dom je tamo gde se osećaju najsigurnije i počnu da se stresiraju ako duže vremena izbijaju iz kuće ili ako nisu u mogućnosti da se tamo vrate.

Lav
Lavovi mogu da budu pod velikim stresom ako misle da nad nečim nemaju kontrolu. Lavovi su vrlo ljubazni i dragi, ali ne mogu da podnesu kada ne kontrolišu situaciju.

Devica
Device uvek moraju da vode glavnu reč i njihova uvek mora da bude "zadnja". Mrze kad im neko oduzme mogućnost da završe razgovor i takva situacija im stvara stres.

Vaga
Vage vole da udovoljavaju drugima i ne vole previše da se svađaju. Previše vremena troše razmišljajući da li treba da se suprotstave nepravednim ljudima ili ne jer ne žele nikoga da povrede.

Škorpija
Škorpije su tajnovite jer se boje da će ih ljudi izdati. Treba im puno vremena da se otvore i steknu poverenje, pa često budu pod stresom kad svoju ranjivu stranu počnu da pokazuju nekome kome veruju jer na takvo nešto nisu navikli i više vole da sve drže za sebe.

Strelac
Strelčevi mrze kad neko pokušava da ih kontroliše. Mogli bi da postanu nestrpljivi, a stres se nakuplja kad vide da im stvari ne idu od ruke. Takođe su pod stresom kada primete da neko sumnja u njih.

Jarac
Jarčevi su pod stresom kad im neko u koga imaju poverenja u profesionalnom ili ličnom životu nešto zataji. Vole da znaju sve i pod velikim su pritiskom ako osećaju da im se ne govori sve.

Vodolija
Vodolije imaju tendenciju da sumnjaju u sebe, iako su jedan od najinteligentnijih znakova. Stres proizlazi iz manjka samopouzdanja. Strah od toga da u nečem nisu dovoljno dobri koči ih u svakodnevnom životu.

Ribe
Ribe su pod najvećim stresom kada misle da su nešto pogrešno uradile i da su povredile nekoga. Takođe, mogu da budu pod stresom ako vide da neko ko im je drag pati.