Astro

Ovnovi su danas prilično nervozni, Škorpije su napravile dobar plan rada - ali džaba, sve ide mimo njega...

Bikovi bi, ako ne danas, onda uskoro, mogli na kraći poslovni put da se zapute. Vage s elanom završavaju sve poslove, a Vodolijama se baš i ne radi - željno iščekuju vikend... Kakav dan je pred vama?

24.09.2020. - 06:30h
Škorpije su napravile dobar plan rada - ali džaba, sve ide mimo njega...
Škorpije su napravile dobar plan rada - ali džaba, sve ide mimo njega...foto: Depositphotos/anyaberkut

OVAN

Dan čija vam energija baš i ne odgovara u potpunosti. Moguće je da ćete biti usporeniji nego inače, i u jednom delu dana dosta nervozni. Konstantno se borite sa preprekama. Budite pažljivi u svemu što radite. Naročito u komunikaciji sa voljenom osobom koja je danas spremna za raspravu.

BIK

Danas vam se može otvoriti mogućnost za kraći poslovni put. Ili ćete pak dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima. Zahtevne obaveze su pred vama. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo. Sigurni ste u sebe.

BLIZANCI

Dobar odnos sa saradnicima, ali i sa nadređenima. Slobodno predstavite neke svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Neke stvari dolaze na naplatu. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

RAK

Sve ono što imate od obaveza prema poslovnim partnerima, obavite do ranih popodnevnih sati, jer se lako može dogoditi da nakon tog vremena partneri više ne žele da čekaju i možete imati problema. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila ljubomora i sumnjičavost.