Jesen donosi neopisivu sreću ovim horoskopskim znakovima: Sve će im ići kao po loju!

Saznajte kojim znakovima Zodijaka će ovo godišnje doba doneti prelepe trenutke

foto: Depositphotos/VitalikRadko
foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Stigla nam je jesen, godišnje doba kada lišće opada, tmurni oblaci se nadvijaju nebom, a zvuk duge kiše nas uspavljuje.

Za ova 4 znaka, zvezde su spremile neviđenu radost! Evo koji su to znakovi i šta ih lepo čekau narednom periodu!

Vaga

Reč je o horoskopskom znaku koji ne voli krajnost, te im je jesen omiljeno doba godine. S obzirom na to da Vaga voli ujutru da bude aktivna, jesenja jutra su za njih rezervisana za boravak u prirodi gde džogiraju.

U sunčanim jesenjim danima takođe rado odlaze u planine, gde mogu da odmore oči u predivnom pogledu.

Vage vode računa o ishrani, te je jesen vreme da se radujemo sezonskom povrću i voću. Uvek su negovane, te jedva čekaju da kupe novu jaknu ili kardigan koji će im šetnje tokom jeseni podići na još lepši nivo.

.

Bik

Bik uživa u jesenjskim bojama zemljanih tonova jer je veoma povezan sa zemljanom energijom. Šuštanje lišća za njega je prava poezija koju može da posmatra satima i satima.

Bik više voli ušuškanost u kućnoj varijanti. Posebno voli jesenju kišu koja pročišćava od negativne energije. Uživa u ukusu i mirisu pečenog kestena. Jesen za BIkove ima posebnu motivišuću energiju za poslovni uspeh.

.

Rak

Rak je nežan i pomalo zatvoren u sebe, te je jesen idealna za njega. Tada može sebi priuštiti divnu šetnju šumom i prepusti se mislima obogaćenih šarenim lišćem.

Porodični Rak uživa tokom jeseni u porodičnim aktivnostima i u pripremi poslastica sa pečurkama. Supa od bundeve mu je omiljena jesenjska poslastica.

Mnogi Rakovi se tokom jeseni bave uređenjem doma i vrta. Energija jeseni ih posebno opušta Rakove i donosi mir.

.

Strelac

Strelac se raduje jeseni, jer je ovo period žetve, odnosno vreme kada ubiramo plodove svog rada. Jesen je takođe idealno vreme za aktivnog Strelca koji voli da živi u avanturističkom duhu, najviše se raduje jesenjim putovanjima u nepoznato, uživajući u živopisnim promenama.

Tokom ovog godišnjeg doba zrači pozitivnom energijom, naročito kada ga sunčevi zraci miluju,ulivajući mu novu nadu i dajući smernice za nove poslovne pobede.

Strelac se raduje druženju sa prijateljima, toplim napicima i prijatnim razgovorima.

Izvor: Stil