Astro

Kakvi su pre, a kakvi nakon seksa? Bik posle akcije voli da jede, a Strelac da razgovara

Pedantni Lavovi dugo biraju savršenu odeću kako bi se svideli partneru. Slične su i Device, koje u kupatilu provode sate pre nego što njihov izabranik stigne...

26.09.2020. - 19:00h
Kakvi su pre, a kakvi nakon seksa?
Kakvi su pre, a kakvi nakon seksa?foto: Depositphotos/VitalikRadko

Ovan - Nikad im nije dosta

Pre seksa: Vatreni Ovnovi gotovo neprestano razmišljaju o seksu, a postelja im je bojno polje dokazivanja. Za sladostrasne događaje spremaju se munjevito, nanoseći na sebe "litre" kolonske vode ili parfema. Uzbuđeni su i ne mogu da dočekaju trenutak kada će se s partnerom valjati po čaršafima.

Nakon seksa: I nakon seksa nemaju mira, pa će pokušati ponovo, čak i ako partneru nije do toga. Toliko će navaljivati da će se druga strana na kraju smilovati i pristati. Kad su njihove potrebe zadovoljene, zapaliće cigaretu i zadovoljno duvati dim. Budući da nisu ljubitelji predigre nego vole odmah i na brzaka, po mogućnosti što više i što češće, potreban im je isto potentan partner.

Bik - Ljubav im ide kroz želudac

Pre seksa: Ovi erotski gurmani obožavaju sve što ih i najmanje asocira na seks. Kako bi se prikazali najboljim mogućim ljubavnicima, upotrijebiće i sve afrodizijake do kojih mogu da dođu. No, to nije sve – njihova parola je da ljubav ide kroz želudac, stoga će početi da kuvaju kako bi svojim kulinarskim umećima osvojili izabranika svog srca.

Nakon seksa: Nakon seksa nije im ni do čega osim do spavanja pa neki put i zahrču, na zaprepašćenje svog partnera. No, neki pripadnici ovog znaka nakon seksa osete neopisivu glad, pa se redovno izvuku iz postelje i krenu da "čeprkaju" po frižideru. U spavaću sobu vratiće se s tacnom sendviča.

Blizanci - Vole igru rečima

Pre seksa: Nestrpljivi Blizanci dobro se pripremaju pre nego što im partner osvane na vratima. U panici spremaju stan, naročito ako nisu previše uredni. Uzbuđuje ih mentalna stimulacija, pa partnera obasipaju sočnim erotskim SMS-ovima pokušavajući da ga uzbude, tako da mu dotični osvane na vratima već prilično "zagrejan".

Nakon seksa: I nakon seksa su živahni i željni daljih uzbuđenja, pa ako to ne obave još koji put, neće biti zadovoljni. Otvoreni su prema svemu novom, pa će rado posegnuti u zbirku svih mogućih sredstava za uzbuđivanje. Uzbuđuju ih sve vrste senzacija, ničega se neće libiti i sve će rado probati, pa i partnera iznenaditi raznim pomagalima.

Rak - Najvažnije im je da su voljeni

Pre seksa: Za ove sanjive i zaljubljive ljude, najveći afrodizijak je čista ljubav prema partneru. Njima zaista ne treba ništa drugo, osim neprekidnih izliva nežnosti i ljubavnih reči od strane partnera. Pre seksa su nežni, maštoviti i poput Bikova skloni hrani, pa će partnera pre seksa dobro nahraniti. Ležati na grudima voljene osobe i udisati njen miris kože, za Raka je vrhunski doživljaj.

Nakon seksa: Kada završi sa seksom, vole dugo da se maze i sigurno nisu od onih koji će uključiti TV i gledati omiljenu seriju ili utakmicu. U potpunosti će se posvetiti partneru, a nakon dugog maženja i poljubaca osetiti talas novog uzbuđenja i seksualne želje.