Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta - sve im ide od ruke danas, Strelčevima "leptirići luduju u stomaku"

Rakovi su napeti - ceo dan nešto iščekuju, Device na sve načine pokušavaju nekog da šarmiraju, Jarčevima konačno stiže informacija koju čekaju već duže vreme... A šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

OVAN

I pored težine koja je prisutna, danas vam neke situacije idu u prilog. Možete očekivati preokrete u poslovnim dešavanjima i ubrzavanje situacija koje su vas kočile. Sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada obavezno ugovorite susret u popodnevnim satima.

BIK

Sa lakoćom obavljate nezavršene obaveze, ali stižete da posvetite i deo svog vremena nečemu što ste isplanirali i što želite da uvedete kao novinu. Veći deo popodneva ćete provesti sa voljenom osobom. Uživajte u svakom trenutku, naglašeno razumevanje i sklad.

BLIZANCI

Današnji dan je za sve. Za posao, za ljubav, za novac – birajte šta vam je najdraže od toga. Ili iskoristite svaki segment na najbolji način. Budite u pokretu, budite aktivni, puni ste ideja, puni dobrog raspoloženja. Biće prisutan napor, ali ovaj napor daje dobre rezultate.

RAK

Znate onaj trenutak kada ste napeti, naelektrisani i čekate da do vas stignu neke vesti, informacije? E, tako ćete se osećati vi. Kao da u svakom trenutku treba da stigne do vas nešto što će vam razrešiti nedoumice i pogurati vas, bilo u poslovnom ili emotivnom delu.

Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

LAV

Potrebno je da danas budete malo proračunati u odnosima sa drugima. Nemojte reagovati odmah, sedite i razmislite o situaciji u kojoj ste i napravite dobru taktiku. Ako ne možete na brzinu, onda možete izokola. I to je metod. Ima prostora za lepa dešavanja sa partnerom.

DEVICA

Neko od kolega koji duže sarađuju sa vama može vam pomoći da prevaziđete jednu neprijatniju situaciju na poslu. Vrlo ste aktivni oko neke osobe, pokušavate da je šarmirate, ali trenutno bez nekog većeg uspeha. Imate osećaj da se ova osoba poigrava sa vama.

VAGA

I pored nekih problematičnih situacija na poslu, vi se osećate više nego dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve što dođe pred vas. Ceo dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali se slobodno možete aktivirati i prema nekom ko vam je za sada vrlo simpatičan.

ŠKORPIJA

Ne odgovara vam baš energija ovog dana jer ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Imate distrakcije od strane drugih koji svaki čas traže vašu pomoć i učešće u pitanjima koja njih interesuju. U večernjim satima ćete biti iscrpljeni i nespremni za susret sa voljenom osobom.

Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

STRELAC

Imate odlične poslovne ideje trenutno, ali je pitanje da li imate i podršku i mogućnost da ih realizujete. Možda je bolje da ovo ostavite za povoljniji trenutak. Osećate nalet pozitivne energije kada je emotivni deo u pitanju. Spremni ste da se više posvetite voljenoj osobi.

JARAC

Danas dobijate potvrdu ili informaciju koju već duže vreme čekate. Osećate pozitivan podsticaj, volja i energija su naglašene. Možete mnogo postići u poslovnom segmentu. Dan je odličan da upoznate nekog novog, i to preko posla. Imaćete dobru komunikaciju sa ovom osobom.

VODOLIJA

Ako postoji problem u poslovnom segmentu, vi imate efikasna rešenja, pa ćete lako izlaziti na kraj sa svim situacijama. Privlačićete poglede gde god da se pojavite. Odličan je trenutak za emotivni susret, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga tek pokušavate da „smuvate“.

RIBE

Osećate da ste pri kraju nekih dešavanja koja su vam pravila problem. Ne odustajte sada kada je rešenje već blizu, uložite još malo napora. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i odmah vam unosi „pozitivan nemir“. Lepa komunikacija i dobro raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/