Astro

Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta - sve im ide od ruke danas, Strelčevima "leptirići luduju u stomaku"

Rakovi su napeti - ceo dan nešto iščekuju, Device na sve načine pokušavaju nekog da šarmiraju, Jarčevima konačno stiže informacija koju čekaju već duže vreme... A šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

23.09.2020. - 06:30h
Blizanci su konačno dočekali svojih pet minuta
Blizanci su konačno dočekali svojih pet minutafoto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

I pored težine koja je prisutna, danas vam neke situacije idu u prilog. Možete očekivati preokrete u poslovnim dešavanjima i ubrzavanje situacija koje su vas kočile. Sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada obavezno ugovorite susret u popodnevnim satima.

BIK

Sa lakoćom obavljate nezavršene obaveze, ali stižete da posvetite i deo svog vremena nečemu što ste isplanirali i što želite da uvedete kao novinu. Veći deo popodneva ćete provesti sa voljenom osobom. Uživajte u svakom trenutku, naglašeno razumevanje i sklad.

BLIZANCI

Današnji dan je za sve. Za posao, za ljubav, za novac – birajte šta vam je najdraže od toga. Ili iskoristite svaki segment na najbolji način. Budite u pokretu, budite aktivni, puni ste ideja, puni dobrog raspoloženja. Biće prisutan napor, ali ovaj napor daje dobre rezultate.

RAK

Znate onaj trenutak kada ste napeti, naelektrisani i čekate da do vas stignu neke vesti, informacije? E, tako ćete se osećati vi. Kao da u svakom trenutku treba da stigne do vas nešto što će vam razrešiti nedoumice i pogurati vas, bilo u poslovnom ili emotivnom delu.