Astro

PONEDELJAK JE: Bikovi nisu sigurni kako da savladaju prepreke, a Device to rešavaju očas posla; Škorpije "drma" čežnja...

A šta su vama zvezde priredile za prvi dan u ovoj nedelji?

21.09.2020. - 06:30h
Za Device danas ne postoje prepreke...
Za Device danas ne postoje prepreke...foto: Depositphotos/GaudiLab

OVAN

Znate i sami koliko vas posla i obaveza čeka tokom današnjeg dana, ali se zaista teško usredsređujete na posao i misli vam lutaju. Dogovori će danas ići teško, a odnosi sa kolegama će biti zategnuti. Emotivno – pokušajte da svoje raspoloženje ne prenosite u odnos sa partnerom.

BIK

Neki su dogovori ili poslovni projekti krenuli kako treba, međutim danas se već suočavate sa manjim problemima koje niste sigurni kako ćete uspeti da rešite. Pokušajte da razmislite, postoji prostor za prevazilaženje situacije. Emotivno – partner je intenzivniji I strasniji nego inače.

BLIZANCI

Danas je za vas nekako težak dan, kao da morate oko svega da se dodatno potrudite i ništa ne funkcioniše lagano i bez opterećenja. Budite posebno odgovorni kada su obaveze u pitanju. Emotivno – nemate dobru komunikaciju i razumevanje sa voljenom osobom.

RAK

Sve ono što je vezano za komunikaciju i dogovore danas kod vas ne funkcioniše kako treba. Možete imati problema i u saobraćaju – kvar vozila ili gužva, pa ako žurite na sastanak obavezno krenite ranije. Emotivno – pokušavate da se uskladite sa voljenom osobom, ali to ide nešto teže.