Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Amor ima poseban plan za Ovnove, Bikovi gube fokus pa posao trpi, Blizanci su raspoloženi za ljubavnu avanturu

Rakovi nek se pripreme za obilje posla, Lavovi bi mogli da obrate pažnju na ishranu, a Device dobro da isplaniraju troškove... A šta su vama zvezde priredile za nedelju pred nama?

20.09.2020. - 14:00h
Amor ima poseban plan za Ovnove
Amor ima poseban plan za Ovnovefoto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Hrana

Definitivno bi bilo potrebno da odradite detoksikaciju organizma. U ovoj nedelji ste skloni da vodite nezdrav život, što po pitanju ishrane, što po pitanju drugih loših navika. Probajte da konzumirate više čajeva, naročito od koprive, ili od korena maslačka.

Ljubav

Batalite ozbiljne teme i dileme sa voljenom osobom, jer rešenja teško da će biti. Partner će s vremena na vreme biti sklon da vas „ubode“ i to onako na finjaka ali će izrečeno imati težinu i oštrinu na koju zaista nije potrebno da reagujete. U ovoj nedelji igrajte na kartu ljubavi, na kartu strasti – to je ono što radite više nego dobro i gde sigurno ne možete da pogrešite. Slobodni Ovnovi – i te kako može biti ulaska u novu, prilično vatrenu ljubavnu priču koja će samo na prvi pogled delovati kao prolazna, kratkotrajna. Nikako nije prolazna, šta više – može vam doneti „zarobljavanje“ i obavezu, put ka zajednici ili braku.

Posao

Naučite da prećutite u ovoj sedmici. Da onda kada vas najviše „svrbi jezik“ da kažete, onako otresito i snažno, kao što umete – ne dozvolite sebi da progovorite. Čudna je ovo nedelja, da znate i može doneti sukobe i sa saradnicima i sa nadređenima. Sa ovima prvima – budite prilagodljivi, jer to možete. Sa šefovima......pa tu ne znam šta bih vam rekla, za vas sada važi ono – il se skloni, ili se pokloni. Pobediti ne možete. Merite reči, proveravajte papire. Papirologija će vam svakako zadavati glavobolju.

Novac

Hoće vas novac u ovoj sedmici. To što vi hoćete da ga potrošite dibidus, to je druga stvar....

Zdravlje

Niste baš bajni po pitanju energije i elana. Kulirajte više, odmarajte, šetajte....sve lagano.

BIK

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će ubrzati metabolizam I poboljšati vaše varenje, koje je tokom ove nedelje dosta problematično. Unosite više mleka I mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali I suve šljive, smokve I razne žitarice.

Ljubav

Šarena sedmica je pred vama. Čas je sve super i na sedmom ste nebu, čas imate milion i jedno pitanje bez odgovora. Generalno gledano – partner vas svojim postupcima „diže“ i čini da se osećate dobro, ali vrlo brzo vas neki strahovi obuzmu i vaše kočnice se aktiviraju. Poslušajte savet – ne vrtite filmove, ne tražite ozbiljne razgovore (osim na bezazlene, svakodnevne teme), samo uživajte u momentima koji vam nose strast....a njih će biti. Slobodni Bikovi – lepa energija je pokrenuta i pred vama su dešavanja koja će vam donositi osmeh na lice. Nije vreme da se povlačite, vreme je da blistate i uživate.

Posao

Komplikovana pozicija Merkura, planete koja vlada komunikacijom u vašem polju poslovne svakodnevice može tokom ove sedmice doneti brzinu iz koje proizilaze greške, sporost u ostvarenju dogovora i završavanju obaveza, loše i naporne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, očekujte probleme koji se vezuju za tehniku i papirologiju. Slaba organizovanost i manjak fokusiranosti. Najbolje ćete proći ukoliko u ovoj nedelji proveravate sebe i vrlo pažljivo slušate druge, pogotovo nadređene.

Novac

Više su naglašeni troškovi i odlivi novca nego prilivi.

Zdravlje

Mogućnost povreda, problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Veći deo sedmice je dosta zahtevan I mentalno I fizički po vas, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma I duha izbalansiranim I češćim obrocima. Preporučuje vam se konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe I zelene salate.

Ljubav

Neka polovična nedelja što se tiče odnosa sa partnerom je pred vama. Vas dvoje se dosta teško usklađujete, energije vam se trenutno ne podudaraju. Vi možete smatrati da je partner previše težak, komplikovan, zahtevan i statičan dok druga strana može misliti o vama da ste povremeno potpuno neopravdano kritični, svadljivi i da brzo menjate raspoloženja. Takođe, može vam zameriti što previše vremena posvećujete sebi i svojim prijateljima. Slobodni Blizanci – raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu. No, teško ostvarujete ciljeve po pitanju ozbiljne veze.

Posao

I dalje vas nosi talas pozitivne energije i volje da intenzivno učestvujete u poslovnom životu, naročito po pitanju potencijalnih dogovora. No, na žalost aspekti u ovoj nedelji su takvi da ni do čega ne možete stići lagano niti brzo. Šta više, može se dogoditi da vas druge osobe ili okolnosti zakoče po onim situacijama koje su vam bitne. Sporost u ostvarenju planova, problemi u dogovorima, teškoća po pitanju bitnih papiroloških pitanja. Ne odustajte, nešto od ovoga ipak možete ostvariti u svoju korist.

Novac

Finansijska problematika je posebno izražena. Nije vreme za pozajmice ili kredite.

Zdravlje

Osetan pad energije i imuniteta. Lako su moguće prehlade. Takođe – skloni ste povredama.

RAK

Hrana

Bilo bi dobro da svoju krvnu sliku popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, crnog i belog luka, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Ljubav

Jedan korak napred, jedan unazad. Vi u ovoj sedmici funkcionišete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste spremni da sve podredite partnerstvu, da menjate sebe i prilagođavate se....a u drugom vaši unutrašnji nemiri jako rade, što dovodi do teškoće i problema u komunikaciji. Nije vreme za ozbiljna pitanja i dogovore sa voljenom osobom jer ćete se jako teško uskladiti....Slobodni Rakovi – više se posvetite sebi – čak i ako postoji naklonost i simpatije prema nekome sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Eventualno neka povremena komunikacija, ali i to dosta traljavo.

Posao

Dosta poslovno naporna sedmica je pred vama. Šta god da vam je na pameti – planovi, projekti, dogovori – to će sada biti jako teško pokrenuti, bez obzira na to koliku količinu truda ulažete. Ako nešto ne ide, imajte više strpljenja ili ostavite „za neki drugi put“ a okrenite se onome što se otvara i što je lakše realizovati. Neke situacije na mestu na kojem radite tinjaju, nezadovoljstvo jeste prisutno i moguće je da u ovoj nedelji atmosfera bude prilično teskobna, čak u nekim trenucima uzavrela.

Novac

Finansijski ne stojite toliko loše. Primetni su povećani troškovi za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Pojačana nervoza i stres, mogući problemi sa spavanjem. Meteoropatske reakcije.