Astro

Petak je: Blizancima sve ide od ruke, Lavovi imaju nekih nedoumica kad je ljubav u pitanju, a Ribe žude za odmorom...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

18.09.2020. - 06:30h
Blizancima sve ide od ruke
Blizancima sve ide od rukefoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Danas ste na visini zadatka I pred vama je izvesno vrlo uspešan poslovni dan. Dobar odnos sa poslovnim partnerima I saradnicima, mogućnost postizanja dobrih dogovora. Emotivni partner će pokazati više inicijative I spremnosti za lepe zajedničke trenutke.

BIK

Baš onda kada vi niste specijalno zainteresovani za posao ispada da ćete imati najviše obaveza I najviše morati da se angažujete I potrudite. Bolje se organizujte da biste obavili sve što se od vas očekuje. Prilično ste emotivno uzdrmani, ne možete da izbacite neke situacije iz glave.

BLIZANCI

Dan kao stvoren za vas. Sve vam ide lako od ruke pa sada ne treba samo uživati, već naprotiv – pokrenuti se I imati inicijativu u poslovnom segmentu po svim pitanjima koja su vam od važnosti. I emotivno ovo može biti vrlo podsticajan dan – sve ide onako kako ste zamislili.

RAK

Vi ćete se truditi da budete korektni prema onima sa kojima ste danas u kontaktu, ali izgleda da oni neće biti korektni prema vama. Zato vam, na žalost – danas stoji više stresa nego inače. Sa voljenom osobom ćete imati razgovor, čijim krajnjim rezultatom možda nećete biti zadovoljni.