Astro

Ove nedelje Ovnovima se bude stare strasti, Bikovi spuštaju lopticu da ne bi došlo do “pucanja”, Device razmiču crne oblake…

Kod Rakova dolazi do neočekivanih obrta. Dan ne ide onako kako su planirali. Da li će vaš dan teći po planu saznajte.

20.09.2020. - 06:30h
Ponovo zaljubljeni
Ponovo zaljubljenifoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i sa osobom koju volite, mada se možda i nećete uklopiti baš u svakom trenutku. No, ipak je dan suvše lep da biste nešto zamerali partneru. Biće tu vrlo intenzivnih momenata – stare strasti se mogu probuditi.

BIK

Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima....pa tu već može biti problema. Rešili ste da isterate svoje, pa kud puklo da puklo. Da se ne bi desilo baš to, da situacija između vas dvoje „pukne“ budite malo, samo malo prilagodljiviji.

BLIZANCI

Danas ćete biti u dosta promenljivom raspoloženju. Ono što ste vi planirali moguće je da nećete uspeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na potpuno drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze koje ste zapostavili.

RAK

Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovde može doći do nekih neočekivanih preokreta. Ili će vam vaše voljeno biće u poslednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog nekih obaveza, ili se pak nećete uopšte ni videti. Spremite se da budete malo neraspoloženi.