Ove subote Rakovi su okupirani ličnim problemima, Lavovi moraju da donesu važnu odluku, Škorpije podižu zid ćutanja...

Kakva je vaša subota iz astrološkog ugla?

Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
.

OVAN

Bitnije obaveze u prvom delu dana prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti nervozni I skloni greškama. Popodne je već drugačije I donosi vam bolju energiju. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu, ali i izlazak sa društvom ili voljenom osobom.

BIK

U prvom delu dana ćete biti povučeniji jer razmišljate na koji način da rešite važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije, ali samo iz razloga što ste previše okupirani drugim stvarima.

BLIZANCI

Danas osećate težinu i nesigurnost. Čini vam se da nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su dani, koji će biti mnogo podsticajniji.

RAK

Danas ste okupirani ličnim, porodičnim ili partnerskim pitanjima. Čini vam se da vas situacije guraju ka odlukama, a vi još uvek niste sigurni šta i kako da uradite. Ovaj vas dan može iscrpeti, pa pokušajte da se makar u jednom delu dana distancirate i pobegnete od svih.

Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
.

LAV

Odluke, odluke....izgleda da danas non stop morate donositi odluke, a to vam ni malo nije lako, jer ste nesigurni na koju ćete stranu. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli, sve više se zapetljavate.

DEVICA

Ako morate da radite danas, prvi deo dana ćete provesti u nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas jedno podsticajno vreme sa emotivnim partnerom, a ne bih se iznenadila i da se uputite na neko kraće putovanjce.

VAGA

Čini vam se da non stop nešto čekate. I više vam je zaista muka od čekanja. Bićete u prepodnevnim satima nervozni i jedva čekati da vas neko podbode da biste mogli da reagujete. I sa voljenom osobom ćete biti dosta promenljivog raspoloženja, moguća je jaka nervoza.

ŠKORPIJA

Ćutite i mudrujete. A šta mislite, to samo vi znate. Kojekakva razmišljanja su u vašoj glavi, ali uglavnom se vrte oko toga da niste zadovoljni. Pokušajte da malo podignete raspoloženje, najbolje uz pomoć prijatelja. Emotivni deo danas funkcioniše samo u kasnim večernjim satima.

Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
Mislim, mislim, foto: Depositphotos/peshkova
.

STRELAC

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite u potpunosti smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete uopšte ispraviti ovu situaciju. Veliki emotivni pad u drugom delu dana. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

JARAC

Bićete pod pritiskom obaveza koje morate obaviti. Ipak, imate dovoljno snage i entuzijazma, pa ćete verovatno više nego uspešno završiti sve što je pred vama. Drugi deo dana je dobar za kontakte sa prijateljima, a prilikom izlaska u večernjim satima možete i upoznati nekog novog, zanimljivog.

VODOLIJA

Dan kada ste u pokretu i ne smirujete se. Imate dosta kontakata sa potencijalnim klijentima, ali ne znate kako da se u pojedinim situacijama postavite. Ne bi bilo zgoreg da potražite savet osobe koja je prijateljski usmerena prema vama. Mogućnost susreta sa nekim koga tek pokušavate da osvojite.

RIBE

Sve što imate od poslovnih ili ličnih obaveza završićete u prvom delu dana. Ostatak vremena je samo vaš, za odmor, za opuštanje, za susrete sa ljudima koje odavno niste videli, i naravno – za emotivnog partnera. Uživajte, ali gledajte da ne ispraznite svoj novčanik u potpunosti.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/