Astro

Ove subote Rakovi su okupirani ličnim problemima, Lavovi moraju da donesu važnu odluku, Škorpije podižu zid ćutanja...

Kakva je vaša subota iz astrološkog ugla?

19.09.2020. - 06:30h
Mislim, mislim
Mislim, mislimfoto: Depositphotos/peshkova

OVAN

Bitnije obaveze u prvom delu dana prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti nervozni I skloni greškama. Popodne je već drugačije I donosi vam bolju energiju. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu, ali i izlazak sa društvom ili voljenom osobom.

BIK

U prvom delu dana ćete biti povučeniji jer razmišljate na koji način da rešite važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije, ali samo iz razloga što ste previše okupirani drugim stvarima.

BLIZANCI

Danas osećate težinu i nesigurnost. Čini vam se da nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su dani, koji će biti mnogo podsticajniji.

RAK

Danas ste okupirani ličnim, porodičnim ili partnerskim pitanjima. Čini vam se da vas situacije guraju ka odlukama, a vi još uvek niste sigurni šta i kako da uradite. Ovaj vas dan može iscrpeti, pa pokušajte da se makar u jednom delu dana distancirate i pobegnete od svih.