Astro

Mlad Mesec danas Bikovima "vršlja" po ljubavi, Vage "vodi" u tajne susrete i pregovore, a Vodolije "uči" odgovornosti

Ovnovi mogu da računaju na dosta posla, Blizanci u prvi plan stavljaju porodicu, a Strelčevi će biti prilično "stisnuti" kada je posao u pitanju... 

17.09.2020. - 06:30h
Mlad Mesec nekome će 'pomrsiti konce' danas...
Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas...foto: Depositphotos/massonforstock

LAV

Mlad Mesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. Mislim da i sami znate da je dosta toga ovde nerešeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

DEVICA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti. Device ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da menjate na bolje.

VAGA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvesti, psihe, tajni. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite u period u kojem ćete očekivati mnogo od drugih, i verovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.